Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Πηγε να βαλει τελος στην ζωη της απο την ντροπη - Δεν θελει να το μαθουν τα παιδια της τι εκανε

Πηγε να βαλει τελος στην ζωη της απο την ντροπη - Δεν θελει να το μαθουν τα παιδια της τι εκανε

Η οικονομική ασφυξία και η πείνα οδήγησε μια ηλικιωμένη γυνή να αφαιρέσει τρόφιμα αξίας 40 ευρώ από γνωστή πολυεθνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ προκειμένου να φάει.

Ωστόσο οι υπεύθυνοι του σούπερ μάρκετ παρά τις εκκλήσεις της και την προσφορά των υπολοίπων πελατών στο κατάστημα στο Ίλιον, να πληρώσουν εκείνοι το ποσό των τροφίμων που είχε κλέψει, έσυραν την γιαγιά στις αρχές, επειδή αυτή είναι η πολιτική της εταιρείας όπως

0000

δήλωσαν. «Οι εντολές που έχει είναι πολύ αυστηρές για αυτή την περίπτωση» δήλωσε ο υπεύθυνος σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Άμεσης Δράσης και οδήγησαν τη γυνή στο αστυνομικό τμήμα. Οταν εκείνη μάλιστα, εξήγησε ότι είναι αντιμέτωπη με μεγάλα οικονομικά προβλήματα και ότι κινδυνεύει να χάσει το σπίτι της καθώς έχει ένα στεγαστικό δάνειο με πολύ μεγάλη ρύθμιση, το οποίο πληρώνει με την πενιχρή σύνταξή της, ακόμα και οι αστυνομικοί «λύγισαν». Ο υπεύθυνος ωστόσο του καταστήματος ήταν ανένδοτος και δήλωσε ότι θα προχωρήσει σε μήνυση. Γείτονες της γιαγιάς που έμαθαν τι της είχε συμβεί, κάλεσαν τους υπεύθυνους του σούπερ μάρκετ και ζήτησαν να αποσυρθεί η μήνυση, ωστόσο η απάντηση που έλαβαν ήταν αρνητική.

Μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης και την μεγάλη έκταση που πήρε το θέμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η γνωστή αλυσίδα, έκανε γνωστό ότι δε θα προχωρήσει τελικά σε μήνυση.

Μάλιστα, μια γειτόνισσα της ηλικιωμένης αποκάλυψε ότι η γυνή απελπισμένη, προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της.«Παραλίγο να μας πάθει ζημιά το βράδυ. Πήρε τρία χάπια της πίεσης μαζεμένα και την πήγαμε στο νοσοκομείο. Προσπαθεί η γιαγιά να

αυτοκτονήσει γιατί δε σηκώνει την ντροπή και φοβάται μην φτάσει στα αφτιά των γιων της αυτός ο διασυρμός» δήλωσε μιλώντας στο Open και πρόσθεσε:«Εγώ πήγα στο σουπερμάρκετ και τους μίλησα για την υπόθεση. Έμαθα πού μένει η γιαγιά και πήγα και τη βρήκα. Είναι κουλουριασμένη σε μία κουβέρτα και δε μιλάει. Της είπα ψέματα ότι είμαι δικηγόρος και ότι ήρθα να τη σώσω, το λέω και ντρέπομαι. Της είπα ότι θα κάνω τα πάντα για να αποσύρει τη μήνυση το σούπερ μάρκετ. Δυστυχώς, όμως δε έχω και εγώ λεφτά για να της πληρώσω δικηγόρο».

Μάλιστα η γειτόνισσα εξήγησε ότι η ηλικιωμένη έχει δύο γιους εκ των οποίων ο ένας είναι άνεργος και ο άλλος έχει να θρέψει τέσσερα παιδιά: «Ο ένας είναι άνεργος, ο άλλος έχει τέσσερα παιδιά και παίρνει 950 ευρώ ενώ έχει και μεγάλο δάνειο». Όπως πρόσθεσε η ίδια, η ηλικιωμένη λαμβάνει σύνταξη 10.000 ευρώ τον χρόνο, εκ των οποίων δίνει 4.500 ευρώ στο δάνειο και 4.000 ευρώ στις θεραπείες που κάνει για τα πόδια της.

Δήμαρχος Καματερού: «Κλαίει και δε θέλει να το μάθουν τα παιδιά της»

Στο πλευρό της 70χρονης βρίσκεται και ο δήμαρχος Καματερού Σταύρος Τσίρμπας, ο οποίος δήλωσε ότι η γυνή είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και ότι ντρέπεται: «Από την πρώτη στιγμή είμαστε στο πλευρό της. Η γυνή ζητάει την ανωνυμία της και παρακαλώ να μην μας πιέζει κανένας ώστε να

αποκαλύψουμε τα στοιχεία της διότι εμείς εδώ ως δήμος δε θα το κάνουμε. Όπως μου είπε η ίδια “Mπήκε ο διάολος μέσα μου” και πως ένα τραπέζι ήθελε να κάνει στα παιδιά της και δε είχε χρήματα» είπε στο protothema.gr και πρόσθεσε ότι δε θέλει να μάθουν τα παιδιά της την πράξη της:

«Η γυνή δυσκολεύεται, την έχουμε βοηθήσει και προηγούμενες φορές. Δεν βρίσκεται σε πλήρη ανέχεια. Κλαίει είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δε θέλει να το μάθουν τα παιδιά της αυτό που έχει συμβεί. Γι’ αυτό δε θέλει να μαθευτεί το όνομά της γιατί φοβάται πως θα γίνει ρεζίλι στη γειτονιά. Εμείς θα την στηρίξουμε ξανά, τώρα ετοιμάζουμε να της στείλουμε πράγματα κι ό,τι χρειάζεται. Κοντά της βρίσκεται ψυχολόγος και την έχω ενημερώσει πως δικός μας δικηγόρος θα αναλάβει την περίπτωση της. Ο δήμος θα αναλάβει την μήνυση αυτή» σημείωσε.

Leave a Comment