Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Πιτσιρικάς «γυπαετός» παίκτης φλερτάρει τη Ζέτα Μακρυπούλια στο «Ρουκ Ζουκ» -Επικές ατάκες [βίντεο]

Πιτσιρικάς «γυπαετός» παίκτης φλερτάρει τη Ζέτα Μακρυπούλια στο «Ρουκ Ζουκ» -Επικές ατάκες [βίντεο]

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο θέλησε να φλερτάρει τη Ζέτα Μακρυπούλια, ένας από τους παίκτες που δήλωσε συμμετοχή στο «Ρουκ Ζουκ».

Ο νεαρός, περιέγραψε τον εαυτό του ως «γύπα» και θέλησε όπως είπε, να βάλει «κάτω από τις φτερούγες του» την όμορφη παρουσιάστρια. Ο παίκτης, στην περιγραφή που έδωσε στην παραγωγή ανέφερε πως ένα από τα χόμπι του είναι το «γύπινγκ», κάτι που προκάλεσε εντύπωση στη Ζέτα Μακρυπούλια και του ζήτησε να της εξηγήσει τι είναι. Τότε αυτός, έκανε μια χαρακτηριστική αναπαράσταση.

Δείτε την αντίδραση της Ζέτας Μακρυπούλια στο... «γύπινγκ»:

Στη συνέχεια, όταν η Ζέτα Μακρυπούλια τον ρώτησε αν βρίσκει «θήραμα», εκείνος με θάρρος και τρομερή αυτοπεποίθηση της απάντησε «εγώ πάντα βρίσκω θήραμα και βρήκα και εδώ πέρα», αφήνοντάς την άφωνη.

Αμέσως μετά όμως τον ρώτα «Θα μπω στις φτερούγες σου;», με τον νεαρό να της απαντάει «άμα το επιθυμείς, ναι». Τότε, η ξανθιά παρουσιάστρια του επισημαίνει πώς έχουν κάποια χρόνια διαφορά. «Να σου πω την αλήθεια, έχεις την ηλικία της μάνας μου», της λέει αυτός με τη Μακρυπούλια να απαντά: «Δεν είναι αυτό ένα θέμα νομίζεις;».

Ρουκ ζουκ: Νεαρός την... πέφτει στην Ζέτα Μακρυπούλια

0000

«Όλα τα θέματα λύνονται. Εμένα, προσωπικά, δεν με ενοχλεί η διαφορά ηλικίας, αν δεν ενοχλεί εσένα», της απάντησε συνεχίζοντας το φλερτ. Στο τέλος, η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία φαινόταν να το διασκεδάζει, τον ρωτά αν αυτό ενοχλήσει τη μητέρα του, με τον νεαρό να της λέει: «Δε θα τη ρωτήσω, μεγάλο παιδί είμαι».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ζέτα Μακρυπούλια έρχεται αντιμέτωπη με διάφορα απρόοπτα στο Ρουκ Ζουκ. Πριν από λίγες μέρες, προσπαθούσε να συγκρατηθεί και να μη γελάσει, καθώς μία παίκτρια εκνευρίστηκε πολύ με τον συμπαίκτη της που δεν έβρισκε τη λέξη που του περιέγραφε. Σε άλλο επεισόδιο δεν τα είχε καταφέρει, και είχε βάλει τα γέλια με την επική απάντηση μιας παίκτριας.

Leave a Comment