Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Πλατεία Ομονοίας: Λειτούργησε το συντριβάνι -Δείτε εικόνες & νέο βίντεο

Πλατεία Ομονοίας: Λειτούργησε το συντριβάνι -Δείτε εικόνες & νέο βίντεο

H πλατεία Ομονοίας... αλλάζει σελίδα και το συντριβάνι πλέον επέστρεψε.

Μάλιστα, γέμισε με νερό το συντριβάνι της πλατείας, η ανακατασκευή της οποίας έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Απομένουν οι δοκιμαστικές λειτουργίες για το συντριβάνι αυτό καθαυτό και αλλά και για το γλυπτό του Ζογγολόπουλου που κοσμεί την πλατεία από το οποίο επίσης θα τρέχει νερό.

Μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδος η πλατεία Ομονοίας θα παραδοθεί για χρήση στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πρωτεύουσας, όπως είχε ανακοινώσει ο Δήμος Αθηναίων. Τα επίσημα εγκαίνια αναμένονται να γίνουν μέχρι τα μέσα Μαρτίου.

Βίντεο από το συντριβάνι στην πλατεία Ομονοίας

Το μεσημέρι της Πέμπτης έγινε και η πρώτη δοκιμαστική λειτουργία του συντριβανιού στην πλατεία Ομονοίας. Δείτε βίντεο από πολίτη που ανέβηκε στα

0000

social media:

Μπακογιάννης: Πάμε να αγαπήσουμε την πλατεία Ομόνοιας από την αρχή

Ο Κώστας Μπακογιάννης σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα έγραψε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η πλατεία Ομονοίας βρίσκεται στην τελική ευθεία και θα παραδοθεί στους κατοίκους της Αθήνας.

Οπως έχουμε γράψει εδώ και λίγες ημέρες αναδεικνύοντας και τις σχετικές φωτό, μετά το λίφτινγκ η πλατεία Ομονοίας θα είναι πιο πράσινη και θα έχει έντονο το στοιχείο του νερού! Ενα ολοστρόγγυλο τεράστιο συντριβάνι βρίσκεται στο κέντρο της πλατείας Ομονοίας, ενώ το περιβάλλει γκαζόν. Πάμε να την αγαπήσουμε από την αρχή...».

Ενώ ανάρτησε στο Instagram, σχετικό βίντεο με τη στιγμή που το συντριβάνι άρχισε να γεμίζει με νερό, συνοδεύοντάς το από τη φράση, «ετοιμασίες στο φουλ, τελευταία φορά που το συντριβάνι είναι άδειο».

Το υδάτινο στοιχείο, λοιπόν, επιστρέφει για να θυμίσει παλιές εποχές στο κέντρο της Αθήνας.

Ενώ παράλληλα στην Ομόνοια βρίσκονται σε εξέλιξη σημαντικές ιδιωτικές επενδύσεις, κυρίως από τον ξενοδοχειακό τομέα.

Δείτε και άλλα βίντεο από το συντριβάνι στην πλατεία Ομονοίας:

Φωτογραφίες: AΠΕ/ΜΠΕ

Leave a Comment