Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Πρόδρομος Καθηνιώτης: Αγνώριστος ο φιναλίστ του Big Brother 19 χρόνια μετά το τέλος του παιχνιδιού

Πρόδρομος Καθηνιώτης: Αγνώριστος ο φιναλίστ του Big Brother 19 χρόνια μετά το τέλος του παιχνιδιού

Πρόδρομος Καθηνιώτης: Πρόκειται για το φιναλίστ από το πρώτο Big Brother που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα. Από τότε έχουν περάσει δεκαεννέα ολόκληρα χρόνια. Πλέον, ο Πρόδρομος ζει και

0000

εργάζεται στην Σκόπελο. Ο ίδιος βγήκε χθες το μεσημέρι (σ.σ. Τρίτη 2 Ιουνίου του 2020) στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Μάλιστα, η σύνδεσή τους ήταν ζωντανή. Επίσης, η Ελένη του είπε πως έχει παραμείνει ίδιος.

Ο Πρόδρομος, έδειξε περήφανος την κοιλιά του στον φακό και ευχαρίστησε την παρουσιάστρια για την προβολή που κάνει στο νησί του.

Πρόδρομος Καθηνιώτης: Οι δηλώσεις του στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

«Θα ήθελα πρώτα από όλα να σε ευχαριστήσω εσένα που άνοιξες την

πόρτα του Alpha για να δείξεις αυτό το πανέμορφο νησί. Σας περιμένουμε όλους εδώ. Έναν τόπο, τον οποίο τον αγαπάς πάρα πολύ, τον αισθάνεσαι σπίτι σου. Εμένα είναι σπίτι μου, η Σκόπελος. Φεύγω από εδώ και κλαίω. Έρχομαι εδώ και κλαίω.

Όταν έρχομαι εδώ πρέπει να πάω να βρω τον φίλο μου, τον Αποστόλη, τον φίλο μου τον Γιώργο, τον φίλο μου τον Κώστα να πιούμε δύο – τρία τσίπουρα. Να αισθανθούμε πως είμαστε στη Σκόπελο. Η Σκόπελος είναι αυτό. Ελάτε να περάσετε τέλεια φέτος. Ελένη, όλο το επιτελείο είναι καλεσμένος. Ο άνθρωπος που έχει τα

κλειδιά της Σκοπέλου λέγεται Σταμάτης Περίσσης και σας καλεί όλους εδώ στον νησί μας».

Πρόδρομος Καθηνιώτης: Ακολουθεί βίντεο, με τα όσα ανέφερε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Leave a Comment