Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Πρόστιμο 300 ευρώ σε ηλικιωμένο με το που έλαβε την 360 ευρώ σύνταξη του έξω από τράπεζα

Πρόστιμο 300 ευρώ σε ηλικιωμένο με το που έλαβε την 360 ευρώ σύνταξη του έξω από τράπεζα

Πρόστιμο 300 ευρώ σε ηλικιωμένο με το που έλαβε την 360 ευρώ σύνταξη του έξω από τράπεζα

Η αστυνομία εξακολουθεί να εκτελεί τις εντολές που έχει λάβει για κυνηγητό μασκοφόρων, ενώ δεν είναι λίγα τα παραδείγματα που καθημερινά βλέπουν το φως της δημοσιότητας, από πολίτες που καταγγέλλουν πλήρη αναλγησία, κυρίως σε ηλικιωμένους ανθρώπους.

0000

Ακόμα ένα αντίστοιχο περιστατικό έλαβε χώρα στηνΚρέστενατηςΗλείαςόπου αστυνομικοί του ΑΤ καθώς πραγματοποιοώντας έλεγχο για την τήρηση των μέτρων, εντόπισαν έναν ηλικιωμένο έξω από τουποκατάστηματηςΤράπεζαςΠειραιώςκαι του επέβαλαν πρόστιμο 300 ευρώ. Ο ηλικιωμένος άνδρας που πήγε να παραλάβει τηναγροτικήσύνταξητων360 ευρώ, την έχασε στην ουσία επειδή δεν είχε κατεβάσει τη μάσκα του κάτω από τη μύτη!

Εκλιπαρούσε κλαίγοντας

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν στηνεκπομπή ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ του Μάκη Νοδάρου στον IONION FM, πολίτες οι οποίοι βρέθηκαν μπροστά στο περιστατικό, ο ηλικιωμένος έβαλε τα κλάματα μπροστά στον αστυνομικό, εκλιπαρώντας τον ότι δεν θα έχει ούτε να φάει εάν αναγκαστεί να πληρώσει το πρόστιμο. Ωστόσο, ο αστυνομικός δεν πτοήθηκε.

«Αυτός ο άνθρωπος δεν λυπήθηκε αυτόν τον φουκαρά. Μετά το πρόστιμο ο παππούς άρχισε να κλαίει και ο φυσικά ο κόσμος άρχισε να

φωνάζει εξοργισμένος κατά των αστυνομικών. Αυτά είναι πρωτοφανή , προκλητικά και άδικα . Ζούμε σε μια κατάσταση φασισμού»δήλωσε στην εκπομπή αυτόπτης μάρτυρας.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ:

http://apokalypseis.com/wp-content/uploads/2020/11/%CE%A4%CE%97%CE%9B%CE%95%CE%A6%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%97-%CE%9A%CE%9B%CE%97%CE%A3%CE%97.mp3

Leave a Comment