Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ραχήλ Μακρή - Στα καλά του καθουμένου έκλεισαν τα σχολεία

Ραχήλ Μακρή - Στα καλά του καθουμένου έκλεισαν τα σχολεία

Εν μέσω αύξησης των κρουσμάτων στη χώρας μας, η Ραχήλ Μακρή επιτίθεται στην υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως γιατί θεωρεί πως «έκλεισε τα σχολεία στα καλά του καθουμένου»

Εν μέσω αύξησης των κρουσμάτων του ιού στη χώρα μας, η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή θεωρεί ότι τα σχολεία έκλεισαν «στα καλά του καθουμένου» αγνοώντας τις εισηγήσεις της αρμόδιας επιτροπής υγείας, η οποία τονίζει πόσο σημαντικό είναι τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά προκειμένου να μειωθεί η διασπορά του κορονοϊού.

Η ανάρτηση της Ραχήλ Μακρή:

«Η υπάλληλος του Ροκφέλερ έκλεισε τα

0000

σχολεία στα καλά του καθουμένου με τους γονείς να μην έχουν που να τα αφήσουν για να πάνε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς σε χώρους με κόσμο για να τα μεταφέρει το Πάσχα.

Πολύ βολικό φυσικά για το Ισλάμ. Αυτή που δε. Ξέρει πως είναι ένα ελληνικό δημόσιο σχολείο και δεν ήθελε να πάει σε ελληνικό πανεπιστήμιο. Άκου κυρά μου να πας μόνη σου το Πάσχα. Εξάλλου δεν μαθαίνουν και κατι πλην των σκουπιδιών για κλιματικές απάτες για θρησκευτικά ουδέτερα δηλαδή ισλαμικά κράτη και αυτά που σε βάλανε να ψηφίσεις στην Βουλή για να σε κάνουν βουλευτή και υπουργό σχετικά με τα αφυλα και το πώς να ντύνουν τα αγόρια κορίτσια για να μάθουν».

H ανάρτηση στο facebook τροποποιημένη μετά τον σάλο:

Leave a Comment