Ψυχαγωγία Ενημέρωση

«Ρε συ έχεις γεράσει πάρα πολύ» -Το δηλητηριώδες σχόλιο follower στη Ζέτα Δούκα και η απάντησή της [βίντεο]

«Ρε συ έχεις γεράσει πάρα πολύ» -Το δηλητηριώδες σχόλιο follower στη Ζέτα Δούκα και η απάντησή της [βίντεο]

Η Ζέτα Δούκα είναι αρκετά ευαίσθητη στα κοινωνικά ζητήματα και ιδιαίτερα σε αυτά που σχετίζονται με το bullying.

Η γνωστή ηθοποιός δε διστάζει να μοιράζεται μέσω συνεντεύξεων και μέσω social media τις ανησυχίες και τις σκέψεις της για τα πρότυπα ομορφιάς που «κατακλύζουν» τον Τύπο και τις διαφημίσεις.

Το απόγευμα της Τετάρτης δέχτηκε ένα μήνυμα από διαδικτυακή της φίλη, η οποία της έγραψε χαρακτηριστικά: «Ρε συ έχεις γεράσει πάρα πολύ», με την ίδια να απαντά: «Ευχαριστώ!».

Στη συνέχεια, η Ζέτα Δούκα ανέβασε μία σειρά από βίντεο, εξηγώντας το λόγο που δημοσίευσε το συγκεκριμένο μήνυμα. Όπως υποστήριξε, δεν επηρεάστηκε από το κακεντρεχές σχόλιο, καθώς τα έχει πολύ καλά με τον εαυτό της, ωστόσο επισήμανε πως άλλες γυναίκες καταβάλλονται συναισθηματικά με τέτοιου είδους σχόλια.

«Το προηγούμενο μήνυμα δεν το πόσταρα από ανασφάλεια για να σας πω, κοιτάξτε τι μου έκανε! Ευχαριστώ πολύ πάντως για τα μηνύματα συμπαράστασης! Ο λόγος που το δημοσίευσα είναι γιατί τέτοιου είδους κινήσεις και τέτοιου είδους μηνύματα δεν χρειάζονται! Καταρχάς, είναι παλιομοδίτικα!

Εγώ βλέπω ότι ο κόσμος προχωράει και πρέπει να προχωράμε με καλοσύνη και αλληλεγγύη, ιδιαιτέρα οι γυναίκες μεταξύ μας! Εγώ είμαι μια μεγάλη γυναίκα που με τον εαυτό μου τα έχω βρει, όμως, τέτοιου είδους μηνύματα μην τα κάνατε! Ξεκινήστε να σκέπτεστε πώς μπορείτε να είστε χρήσιμοι για την κοινωνία», είπε μεταξύ άλλων η Ζέτα Δούκα.

Leave a Comment