Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ρένια Τσακίρη & Παύλος Τερζόπουλος: Full in love στο νησί των ανέμων!

Ρένια Τσακίρη & Παύλος Τερζόπουλος: Full in love στο νησί των ανέμων!

Η αλήθεια είναι ότι ο δεύτερος κύκλος τουPower of Loveδεν μας απασχόλησε τόσο για τον έρωτά και την αγάπη όσο για τις ίντριγκες και τους τσακωμούς ανάμεσα στους παίκτες. Η Ρένια Τσακίρη και ο Παύλος Τερζόπουλος είναι το μόνο ζευγάρι που κατάφερε να παραμείνει μαζί μετά το τέλος του παιχνιδιού με τους δυο τους να είναι full in love!Η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε τους τελευταίους μήνες του παιχνιδιού, όμως πλέον απολαμβάνουν χαλαρές στιγμές χωρίς κάμερες και φώτα.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του Tlife απαθανάτισε την Ρένια Τσακίρη και τον Παύλο Τερζόπουλο σε μία από τις πιο γνωστές παραλίες της Μυκόνου.

Το ζευγάρι αντάλλαζε αγκαλιές και φιλιά κατά τη διάρκεια του μπάνιου του αδιαφορώντας για τα αδιάφορα βλέμματα. Ειδικότερα, οι δυο τους βρέθηκαν στο Pasaji της παραλίας του Ορνού και πέρασαν ανέμελες στιγμές με θέα το απέραντο γαλάζιο. Μετά από έξι μήνες μέσα στο reality της αγάπης, οι διακοπές ήταν ότι ακριβώς χρειαζόντουσαν.

Ρένια Τσακίρη - Παύλος Τερζόπουλος: Αγκαλιές και φιλιά σε παραλία της Μυκόνου (φωτο)

Ρένια Τσακίρη - Παύλος Τερζόπουλος: Αγκαλιές και φιλιά σε παραλία της Μυκόνου (φωτο)Ρένια Τσακίρη - Παύλος Τερζόπουλος: Αγκαλιές και φιλιά σε παραλία της Μυκόνου (φωτο)Ρένια Τσακίρη - Παύλος Τερζόπουλος: Αγκαλιές και φιλιά σε παραλία της Μυκόνου (φωτο)

Leave a Comment