Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ρώτησαν τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στο Instagram αν είναι ζευγάρι με τη Σκορδά -Και ιδού η απάντηση που έδωσε [εικόνα]

Ρώτησαν τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στο Instagram αν είναι ζευγάρι με τη Σκορδά -Και ιδού η απάντηση που έδωσε [εικόνα]

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι λάτρης των social media και δεν διστάζει να απαντήσει ακόμη και στις προσωπικές ερωτήσεις που του κάνουν οι followers.

Το question sticker έχει γίνει trend στο Instagram, με πολλούς διάσημους να απαντούν στις ερωτήσεις που τους κάνουν οι διαδικτυακοί τους φίλοι, αφού είναι και ένας τρόπος για να επικοινωνούν άμεσα μαζί τους. Αυτή τη φορά, το μοντέλο που συμμετέχει φέτος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, έδωσε τη δική του απάντηση για τις φήμες που τον ήθελαν να ήταν στο παρελθόν ζευγάρι με την Φαίη Σκορδά.

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η Φαίη Σκορδά δεν είναι του γούστου μου

Ένας ακόλουθος, λοιπόν, τον ρώτησε: «Είναι αλήθεια ότι τα είχες κάποτε με Σκορδά;»και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου του απάντησε χιουμοριστικά: «Δύο χρόνια σίγουρα. Μπορεί και παραπάνω. Αλλά κρυφά, μπαινοέβγαινα εγώ. Εγώ είμαι η αιτία που χώρισε». Στη συνέχεια, ωστόσο ξεκαθάρισε: «Δεν είναι καν του γούστου μου, να ξέρετε. Γελάω Όχι ότι δεν είναι όμως όμορφη γυναίκα».«Αδιαμφισβήτητα είναι μια όμορφη γυναίκα, μη λέμε τώρα βλακείες. Αλλά δεν είναι του γούστου μου γιατί είναι πάρα πολύ αδύνατη. Θα ήθελε λίγο περισσότερα κιλά», είπε στη συνέχεια.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απαντά στις ερωτήσεις των followers

Το μοντέλο έδωσε τις απαντήσεις τους για την προσωπική του ζωή, ξεκαθαρίζοντας ποια είναι η σχέση του με τη Φαίη Σκορδά.

Leave a Comment