Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της συζύγου του Λάκη Λαζόπουλου στη Δράμα

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της συζύγου του Λάκη Λαζόπουλου στη Δράμα

Το τελευταίο αντίο είπαν τη Δευτέρα στη Δράμα συγγενείς και φίλοι στην αγαπημένη σύζυγο του Λάκη Λαζόπουλου, Τασούλα, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών νικημένη από τον καρκίνο.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Β’ Κοιμητήριο της πόλης, εκεί που έχουν ταφεί η μητέρα της, ο πατέρας της και ο αδελφός της. Άλλωστε στην Αθήνα η Τασούλα είχε έρθει μόνο για τον Λάκη, όπως η ίδια έλεγε πάντα. Το ησυχαστήριο της ήταν πάντα εκεί, στη Δράμα.

Μεταξύ άλλων στη σεμνή τελετή, η οποία ήταν και επιθυμία της Τασούλας, βρέθηκαν ο Σπύρος Παπαδόπουλος, η Χρύσα Ρώπα, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Βίκυ Σταυροπούλου, οι οποίοι ενώθηκαν με όλους τους υπόλοιπους φίλους της οικογένειας από τη βόρεια Ελλάδα.

Τα συλλυπητήρια μηνύματα στο κινητό του Λάκη Λαζόπουλου συνεχίζονται από όλους τους φίλους της οικογένειας που δεν πρόλαβαν να δώσουν το «παρών» στην κηδεία, ή που άργησαν να μάθουν τα κακά μαντάτα.

Η αγαπημένη φίλη της οικογένειας που έτρεφε πολλή μεγάλη αγάπη στην Τασούλα, η Μαρινέλλα, έστειλε ένα μήνυμα γεμάτο αληθινή συγκίνηση. Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Κώστας Βουτσάς, η Μιμή Ντενίση, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο σταθερός φίλος Σταμάτης Κραουνάκης, η Σοφία Φιλιππίδου και πλήθος καλλιτεχνών και φίλων της οικογένειας συνεχίζουν να στέλνουν μηνύματα.

Leave a Comment