Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο στον εθελοντή πυροσβέστη Βασίλη Φιλώρα - Δημοσία δαπάνη η κηδεία του

Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο στον εθελοντή πυροσβέστη Βασίλη Φιλώρα - Δημοσία δαπάνη η κηδεία του

Σε κλίμα βαθύτατης θλίψης τελέστηκε πριν από λίγη ώρα στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στα Άνω Λιόσια η κηδεία του εθελοντή πυροσβέστη Βασίλη Φιλώρα. Ο 38χρονος πατέρας δύο παιδιών έχασε τη ζωή του στην Ιπποκράτειο Πολιτεία στις μεγάλες πυρκαγιές που έπληξαν την Αττική.

Ο εθελοντής τραυματίστηκε θανάσιμα την ώρα που

0000

κολόνα ηλεκτρικού ρεύματος κατέρρευσε και έπεσε πάνω του.

Η ΠτΔ, Κατερίνα Σακελλαροπούλου έφτασε στον Ιερό Ναό κρατώντας ένα λευκό τριαντάφυλλο. Στο Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης μετέβη και η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Δημοσία δαπάνη η κηδεία του

Νωρίτερα σήμερα οι υπουργοί Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης και Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, αποφάσισαν να τελεστεί δημόσια δαπάνη η κηδεία του εθελοντή πυροσβέστη.

Ο Βασίλης Φιλώρας υπήρξε τεχνικός στο χώρο των drones και εξειδικευμένος χειριστής που άνοιξε δρόμους σε

άλλους. Έφτιαχνε drones για τον ελληνικό στρατό, την ΕΡΤ και την Πολιτική Προστασία.

«Λένε ότι δεν μπορείς να διαλέξεις πότε ή πώς θα πεθάνεις» γράφουν οι συγγενείς και στενοί του φίλοι. Και προσθέτουν: «Αλλά μπορείς να διαλέξεις το πως θα ζήσεις. Ο φίλος μας, συνεργάτης μας, σύζυγος και πατέρας δυο παιδιών, Βασίλης Φιλώρας, έζησε την κάθε του μέρα με χαμόγελο, ευγένεια και ανιδιοτελή αγάπη. «Το νήμα της ζωής του έληξε άδικα, επιχειρώντας με αυταπάρνηση ως εθελοντής πυροσβέστης στην Ιπποκράτειο Πολιτεία».

Το «αντίο» της ομάδας UpStories

Η ομάδα Up Stories αποχαιρέτησε σύσσωμη τον αγαπημένο φίλο και συνεργάτη της, Βασίλη Φιλώρα, ενώ κυκλοφόρησε ένα βίντεο προς τιμή του.

«Καλό ταξίδι φιλαράκι εκεί ψηλά. Το χαμόγελο σου και η

καλοσύνη σου θα μας λείπουν για πάντα» αναφέρεται στο μήνυμα της ομάδας. Μάλιστα, έχουν δημοσιοποιήσει και λογαριασμό για στήριξη στην οικογένεια του αδικοχαμένου εθελοντή δασοπυροσβέστη: «Τα στοιχεία για όσους μπορούν να συνεισφέρουν στην οικογένεια του άτυχου φίλου μας Βασίλη είναι:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΙΓΛΗ ΚΑΜΠΑΚΟΥ

ΙΒΑΝ: GR6601718580006858123878503».

Leave a Comment