Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Σε μαυρα χαλια η Μαρίνα Πατούλη - Δεν μπόρεσε να αντέξει και έσπασε μπροστά στην κάμερα

Σε μαυρα χαλια η Μαρίνα Πατούλη - Δεν μπόρεσε να αντέξει και έσπασε μπροστά στην κάμερα

Καταβεβλημένη η Μαρίνα Πατούλη: «Για την πολιτική και την εικόνα του θυσιάζει τη γυναίκα του και την οικογένειά του»

Όλο και πιο μεγάλο γίνεται το χάσμα που ήδη υπάρχει μεταξύ τηςΜαρίνας Πατούληκαι του Γιώργου Πατούλη, καθώς το ζευγάρι περνά μια σοβαρή κρίση μετά από 35 χρόνια γάμου, με το διαζύγιο να φαντάζει όλο και πιο κοντά καιτον

0000

Περιφερειάρχη Αττικής να στέλνει εξώδικο στη σύζυγό τουπροκειμένου να μη μιλά δημόσια για τη σχέση τους, θέλοντας όπως σημειώνει να προστατεύσει το παιδί τους.

Στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά το εξώδικο, η Μαρίνα Πατούλη περιέγραψε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, με την ίδια να φαίνεταικαταβεβλημένηκαι την εικόνα της να μη θυμίζει τις προηγούμενες δημόσιες εμφανίσεις της.“Πράγματι, με θλίψη μου διαπίστωσα ότι απάντησε με ένα εξώδικο. Ως εκπαιδευτικός και ως μητέρα θέλω να πω ότιτα παιδιά δεν τα προστατεύεις με εξώδικα,ούτε με την απουσία σου 2,5 μήνες από το σπίτι σου, ούτε με την απουσία σου γενικότερα σε μια ολόκληρη ζωή. Αν θέλει να προστατεύσει το παιδί του, θα πρέπει να είναι δίπλα στο παιδί του και στη γυναίκα του και στην οικογένειά του ή τουλάχιστον να συνομιλήσει”, είπε αρχικά.

Στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά το εξώδικο, η Μαρίνα Πατούλη περιέγραψε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, με την ίδια να φαίνεταικαταβεβλημένηκαι την εικόνα της να μη θυμίζει τις προηγούμενες δημόσιες εμφανίσεις της.“Πράγματι, με θλίψη μου διαπίστωσα ότι απάντησε με ένα εξώδικο. Ως εκπαιδευτικός και ως μητέρα θέλω να πω ότιτα παιδιά δεν τα προστατεύεις με εξώδικα,ούτε με την απουσία σου 2,5 μήνες από το σπίτι σου, ούτε με την

απουσία σου γενικότερα σε μια ολόκληρη ζωή. Αν θέλει να προστατεύσει το παιδί του, θα πρέπει να είναι δίπλα στο παιδί του και στη γυναίκα του και στην οικογένειά του ή τουλάχιστον να συνομιλήσει”, είπε αρχικά.

“Δεν θέλω να προκαλώ με το να λέω ότι περνάω ένα δράμα, δεν περνάω εγώ, περνάει η Ελληνίδα είτε είναι επώνυμη, είτε είναι ανώνυμη, είτε είναι κοντή, ψηλή, άσχημη, φτωχή, πλούσια. Η Ελληνίδα, η οποία αφιερώνει τα πάντα,κάνει πίσω στην καριέρα της για να προχωρήσει ο άντρας της.Και όταν φτάνει να είναι 50 χρονών, της λέει γεια σας. Και δεν καταδέχεται, απαξιώνοντάς την, να συνομιλήσουν. Δεν είναι ότι δεν σέβεται τη γυναίκα, δεν σέβεται τη μητέρα” πρόσθεσε στο ίδιο ύφος.

“Η βία της σιωπής έγινε τώρα, βία ενάντια στη φίμωση και στην ελευθερία του λόγου. Διότι στο εξώδικο μου απαγορεύει να βγω σε δημόσιες δηλώσεις γιατί θα μου κάνει αγωγή. Στερεί τη φωνή σε μια γυναίκα, εκβιάζοντάς την να μη μιλήσει.Η ηθική αναλγησία αυτού του ανθρώπου είναι πληγή στην καρδιά μου. Που μόνο για την πολιτική και την εικόνα του θυσιάζει και τη γυναίκα του και την οικογένειά του” σημείωσε.

Δειτε το βιντεο

Leave a Comment