Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Sin Boy: «Δεν επιδιώκω να γίνω στα χαρτιά Ελληνας για να μην πάω φαντάρος»

Sin Boy: «Δεν επιδιώκω να γίνω στα χαρτιά Ελληνας για να μην πάω φαντάρος»

Σε μια δήλωση που θα προκαλέσει, προχώρησε ο ράπερ Sin Boy, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό με την επιτυχία του «Mama».

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Down Town Κύπρου, ο Sin Boy μίλησε για την καταγωγή του από την Αλβανία, την αγάπη του για την Ελλάδα και αποκάλυψε πως δεν επιθυμεί να βγάλει ελληνικό διαβατήριο γιατί δεν θέλει να υπηρετήσει στον ελληνικό στρατό.

«Γιατί δεν βγάζεις τότε και ελληνικό διαβατήριο, αφού αγαπάς τόσο πολύ την Ελλάδα;», τον ρώτησε ο δημοσιογράφος, με τον Sin Boy να απαντά:

«Γενικότερα, δεν επιδιώκω να γίνω στα «χαρτιά» Έλληνας για να μην πάω φαντάρος, γιατί είναι κάτι το οποίο θα μου στερήσει

και χρήματα και χρόνο, αλλά, κυρίως, θα στερήσει από το κοινό μου -το οποίο μου δίνει τόση ενέργεια και τα ψηλότερα σκορ ακροάσεων- την παρουσία μου. Σε όλη την Ευρώπη, όπως και στην Αλβανία, ο στρατός είναι εθελοντικός – και να μην είναι στα χαρτιά είναι στην πράξη, δεν έχεις 9-12 μήνες σερί στράτευση. Μόνο εδώ «ξεμείναμε» και πρέπει ο οποιοσδήποτε, στο peak της καριέρας του, να αποκτήσει ψυχολογικά έχοντας την υποχρέωση να υπηρετήσει την πατρίδα, αφήνοντας πίσω τη δουλειά του. Και αυτό το ψευτοδίλημμα τού αν θα πρέπει να βάλουμε πρώτα μπροστά την πατρίδα ή την προσωπική μας επαγγελματική πορεία, από την οποία μάλιστα κάποιοι μπορεί και να εξαρτώνται, όπως η οικογένειά μου και οι συνεργάτες μου, έχει καταντήσει αστείο σε μια εποχή που ο κόσμος δεν έχει να φάει. Γιατί μόλις μπει σε μια καλή τροχιά στα οικονομικά του και στη δουλειά του -που δεν είναι και πολύ εύκολο- έρχεται ένας στρατός και, ως αποτέλεσμα, στο αποκεφαλίζει για μήνες ή για χρόνια ή για πάντα».

Πριν από λίγο καιρό, ο Sin Boy είχε κάνει άλλη μια δήλωση, η οποία είχε προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς είχε πει πως θέλει να μαθαίνουν τη γλώσσα του στα σχολεία. «Θέλω να κάνω τη γλώσσα του Sin Boy παγκόσμια γλώσσα. Αν γίνεται να την μαθαίνουν και στα σχολεία, θα με βόλευε», είχε πει χαρακτηριστικά.

Leave a Comment