Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Sin Boy: Πού βρίσκεται ο γνωστός ράπερ -Η έκκληση για τους σεισμόπληκτους στην Αλβανία

Sin Boy: Πού βρίσκεται ο γνωστός ράπερ -Η έκκληση για τους σεισμόπληκτους στην Αλβανία

Τον τελευταίο καιρό ο Sin Boy έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και λίγοι γνωρίζουν που ακριβώς βρίσκεται.

Η «εξαφάνιση» του ράπερ, ήρθε λίγο μετά τις περίεργες αναρτήσεις που έκανε στο Instagram, σχολιάζοντας αρνητικά τον Παντελή Παντελίδη, ενώ είχε δηλώσει πως θα αλλάξει το όνομά του, επειδή έχει γίνει στόχος των Illuminati, οι οποίοι θέλουν να τον σκοτώσουν.

Από τότε, τα ίχνη του χάθηκαν. Μάλιστα, ο ράπερ Υποχθόνιος με τον οποίο συνεργάστηκε ο Sin Boy για την επιτυχία «Mama», προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του, αλλά δεν τα κατάφερε, όπως είπε ο ίδιος στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε».

«O Sin Boy είναι στην Αλβανία νομίζω. Έψαξα δυο φορές να τον βρω στην αρχή. Με αυτά που έβλεπα στα stories του. Ε, δε μου απάντησε και εντάξει. Δεν έχω κάτι άλλο να πω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Sin Boy: Ζητά βοήθεια για τους σεισμόπληκτους στην Αλβανία

Το απόγευμα της Τετάρτης, ο Sin Boy έκανε μία ανάρτηση στο Instagram ζητώντας από τους διαδικτυακούς του φίλους, να βοηθήσουν τους σεισμόπληκτους της Αλβανίας.

«Η Αλβανία περνά δύσκολες στιγμές και όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη. Και αν κάτι μου έμαθε η Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια που ζω εδώ είναι ότι

0000

στα δύσκολα πρέπει να είμαστε εκεί. Στο bio μου θα βρείτε λινκ, να κάνετε donate και να βοηθήσετε όσους το έχουν ανάγκη. Πάμε να δείξουμε όλοι μαζί τον πραγματικό μας εαυτό #Greececaresforalbania», έγραψε χαρακτηριστικά ο ράπερ ανεβάζοντας ένα συγκλονιστικό σκίτσο και φωτογραφίες από τον τόπο της τραγωδίας.

Leave a Comment