Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Sin Boy τέλος: Ο ράπερ του «Mama» αλλάζει όνομα -Φοβάται ότι θα τον σκοτώσουν [εικόνα]

Sin Boy τέλος: Ο ράπερ του «Mama» αλλάζει όνομα -Φοβάται ότι θα τον σκοτώσουν [εικόνα]

Η φετινή χρονιά αναμφισβήτητα ήταν δική του. Ο Sin Boy κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες να φιγουράρει στα κορυφαία trends του Youtube, ενώ τα τραγούδια του ακούγονται παντού.

Το τραγούδι «Mama ?» έγινε viral και σχολιάστηκε όσο κανένα άλλο, ενώ σήμερα έχει πάνω από 42 εκατ. views στο Youtube. Ο Sin Boy γνώρισε την επιτυχία κάνοντας συναυλίες και γνωρίζοντας την αποθέωση από τους νεαρούς φανς του.

Η ανάρτηση του Sin Boy

Ο δημοφιλής ράπερ, που πρόσφατα εμφανίστηκε στην παράσταση του Μάρκου Σεφερλή και τον έρανε με χαρτονομίσματα, μέσα από ανάρτησή του στο Instagram ανακοίνωσε πως αλλάζει όνομα. Από εδώ και πέρα θα ονομάζεται Lil Jesus. «Όλους τους καλλιτέχνες με το δικό μου ταλέντο στο τέλος τους σκοτώνουν. Γι’ αυτό θα το αλλάξω σε Lil Jesus για να δώσω ελπίδα ότι υπάρχει καλλιτέχνης στην μουσική βιομηχανία που τα κατάφερε χωρίς να χρειαστεί να

στερηθεί τη ζωή του», έγραψε. Οι διαδικτυακοί του φίλοι διχάστηκαν, καθώς άλλοι βρήκαν σούπερ την ιδέα του και άλλοι του έγραψαν πως δεν θέλουν να αλλάξει όνομα, μιας και το γνώρισαν ως Sin Boy.

Ο Sin Boy μέσω InstagramStories ξέσπασε κατά των Illuminati και ανακοίνωσε πως ακυρώνει όλα τα live show του για τον Σεπτέμβριο.

Υβρεις και απειλές κατά του Μητσοτάκη

Να σημειωθεί πάντως ότι ο «καλλιτέχνης» δεν περιορίζεται σε αυτές τις παραληρηματικές αναφορές για τον κίνδυνο δολοφονίας που αντιμετωπίζει. Σε άλλες αναρτήσεις του, καταφέρεται εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη με ύφος που απλά δεν μπορεί να μεταγραφεί, με απίστευτα χυδαίες εκφράσεις και απειλές, ενώ ταυτόχρονα πλέκει το εγκώμιο του Αλέξη Τσίπρα.

Για τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, που είχε την ευκαιρία να τον γνωρίσει και προσωπικά σε μία από τις τελευταίες προεκλογικές συναντήσεις του πρώην πρωθυπουργού με καλλιτέχνες, γράφει οτι προσέφερε πολλά με τα επιδόματα που έδωσε, ενώ σε άλλο πόστ, καταγγέλει οτι την φωτιά στο Μάτι την έβαλαν αυτοί που ήθελαν να ρίξουν τον Αλέξη Τσίπρα.

Leave a Comment