Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Σκέτο ερείπιο - Έτσι είναι σήμερα η βίλα της Βουγιουκλάκη στην ταινία Η αρχόντισσα και ο αλήτης

Σκέτο ερείπιο - Έτσι είναι σήμερα η βίλα της Βουγιουκλάκη στην ταινία Η αρχόντισσα και ο αλήτης

Η ταινία «Η αρχόντισσα και ο αλήτης» είναι από τις πλέον κλασικές του ελληνικού κινηματογράφου.

Προβάλλεται έως σήμερα, αγαπημένη των μεγάλων, γίνεται αγαπημένη και των μικρών.

0000

Η ταινία με τηΡένα (Αλίκη Βουγιουκλάκη)που έγινε Πίπης για να γλιτώσει τον αρραβώνα με τον Ντίνο και στην πορεία γνώρισε τον Λευτέρη (Δημήτρη Παπαμιχαήλ) και τον ερωτεύτηκε, προβάλλεται έως σήμερα και αγαπιέται από τους μικρούς όπως ακριβώς αγαπήθηκε και από τους μεγαλύτερους στο παρελθόν.

Τα γυρίσματα της ταινίας έγιναν το 1968στην Παλλήνη, σε μια εκπληκτική βίλα 70 δωματίων. Η δεξίωση των αρραβώνων που έγινε δυο φορέςκαι δυο φορές ματαιώθηκε. Και τις δύο όμως έγινε στον κήπο της βίλας με την πισίνα, που όλοι θυμούνται από τις αμέτρητες φορές που έχουν δει την ταινία. Η ίδια βίλα από την οποία την πρώτη φορά η Αλίκη Βουγιουκλάκη προσπάθησε να δραπετεύσει από το παράθυρο και τη δεύτερη έφυγε τρέχοντας προς την πύλη κυνηγώντας τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Σήμερα, η βίλα αυτή, που είναι αποτυπωμένη στο μυαλό των περισσοτέρων, ρημάζει... Γεμάτη μπάζα και γκράφιτι, με τα ντουλάπια και τις πόρτες ξυλωμένης, τη σκεπή να έχει γκρεμιστεί σχεδόν σε όλο το κτίσμα, μπάζα παντού και φυσικά την πισίνα άδεια...

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Leave a Comment