Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Σμαράγδα Λιάτσικου: Η 47χρονη εργαζόμενη μητέρα δύο παιδιών, που πέρασε στην Ιατρική

Σμαράγδα Λιάτσικου: Η 47χρονη εργαζόμενη μητέρα δύο παιδιών, που πέρασε στην Ιατρική

Στα 47 της χρόνια η εργαζόμενη μητέρα δύο παιδιών συγκέντρωσε την απαιτούμενη βαθμολογία που χρειάζεται για να σπουδάσει ιατρική

ΗΣμαράγδα Λιάτσικου είναι το τρανταχτό παράδειγμα θέλησης και αφοσίωσης και μια υποψήφια των φετινώνΠανελλαδικώνπου ξεχωρίζει καθώς πέτυχε να περάσει στην Ιατρική όντας εργαζόμενη μητέρα δύο παιδιών.

Η Σμαράγδα Λιάτσικου από το Βόλο είναι εργαζόμενη, είναι ταυτόχρονα και μητέρα δύο παιδιών και στα 47 της χρόνια κάνει το όνειρό της πραγματικότητα: Όχι μόνο κατάφερε να εισαχθεί στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, αλλά και συγκέντρωσε την κορυφαία βαθμολογία στις πανελλαδικές εξετάσεις, φθάνοντας τα 19.435 μόρια.

Η Σμαράγδα Λιάτσικα, μιλώντας στο

ΑΠΕ-ΜΠΕ, είπε ότι «στόχος ήταν να μπω στο Πανεπιστήμιο και να γίνω γιατρός.Φοίτησα 2 χρόνια στο 3ο ΕΠΑΛ Βόλου, δεν έκανα φροντιστήριο καθόλου, και παράλληλα εργάζομαι μέχρι και σήμερα ως νοσηλεύτρια σε μεγάλη ιδιωτική κλινική του Βόλου. Το όνειρό μου γίνεται πραγματικότητα και παίρνει σάρκα και οστά. Έχω παράλληλα την ευθύνη για την οικογένειά μου, αλλά και για τον σύλλογό μου, αφού είμαι πρόεδρος του Συλλόγου Υγειονομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας, μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Βόλου και της Δομής Ισότητας του Ε.Κ.Β.».

Η 47χρονη εργάζεται ως βοηθός νοσηλεύτρια σε ιδιωτική κλινική της πόλης και είναι μητέρα δύο ενήλικων παιδιών.

«Όταν είδα τα αποτελέσματα έκλαιγα δύο ώρες! Διάβαζα συνέχεια και παντού. Οι συνάδελφοί μου στην κλινική μου κρατούσαν το βιβλίο για να τους πω μάθημα. Η συγκίνηση αυτή τη στιγμή είναι τεράστια», δήλωσε στο magnesianews η 47χρονη αριστούχος.

Leave a Comment