Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Σοφία Βόσσου - Μόλις βγήκε από το νοσοκομείο - Μακαρι να γινει γρηγορα καλα

Σοφία Βόσσου - Μόλις βγήκε από το νοσοκομείο - Μακαρι να γινει γρηγορα καλα

Σοφία Βόσσου: Η γνωστή τραγουδίστρια βρίσκεται στο σπίτι της, έπειτα από τη δεύτερη χειρουργική επέμβασή της στο στομάχι. Η ίδια δέχτηκε πάρα πολλά μηνύματα για την περιπέτεια της υγείας της. Με αφορμή λοιπόν το συγκεκριμένο γεγονός, η ίδια θέλησε να

0000

ευχαριστήσει τον κόσμο που βρίσκεται στο πλευρό της. Εμφανώς καταβεβλημένη και αδυνατισμένη από την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία της, η Ελληνίδα τραγουδίστρια ανέβασε ένα βίντεο από το σαλόνι του σπιτιού της. Απευθυνόμενη λοιπόν στους διαδικτυακούς της φίλους είπε:

«Αγάπες μου γλυκές, μια όμορφη καλημέρα σε όλους. Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για όλες τις ευχές που μου στείλατε, inbox, Facebook, μηνύματα, τα πάντα Σημαντικό πράγμα να εισπράττεις αγάπη. Με συγκινήσατε όλοι, δεν θα προλάβω να

απαντήσω σε έναν, έναν ξεχωριστά, ψέμματα δεν λέω εγώ, είναι τόσα πολλά που χρειάζομαι τουλάχιστον πάνω ένα μήνα. Λοιπόν, σας αγαπάω και ευχαριστώ πάρα πολύ. Ο Θεός να σας έχει καλά όλους». Όπως ήταν αναμενόμενο η Σοφία Βόσσου κάτω από την ανάρτηση του βίντεο έχει δεχτεί εκατοντάδες μηνύματα αγάπης για ταχεία ανάρρωση.

Σοφία Βόσσου: Το πρόβλημα υγείας

Η τραγουδίστρια χρειάστηκε να χειρουργηθεί για δεύτερη φορά, έπειτα από επιπλοκή που είχε παρουσιαστεί μετά το

πρώτο χειρουργείο στο οποίο είχε υποβληθεί προκειμένου να αντιμετωπιστεί πρόβλημα υγείας με το στομάχι της, όπως είχε αναφέρει σε τηλεοπτική εκπομπή η κόρη της Ερασμία.

«Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας», ανέφερε η κόρη της για να προσθέσει: «Έκανε όντως ένα χειρουργείο στο στομάχι, το οποίο παρουσίασε μια επιπλοκή, η οποία ωστόσο συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις και έπρεπε να ξαναμπεί στο χειρουργείο για να αντιμετωπιστεί. Είναι καλά στην υγεία της και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας».

Σ. Βόσσου: Τι είχε ζητήσει από τους φίλους της στο Facebook

Η Σοφία Βόσσου τον περασμένο Ιούλιο με ανάρτησή της στο Facebook είχε ζητήσει από τους διαδικτυακούς της φίλους ενοχλημένη να σταματήσουν να ασχολούνται με τα κιλά της.

Η ίδια έλεγε: «Λοιπόν επειδή είμαι άνθρωπος αληθινός πάνω από όλα θα παρακαλέσω όλες τις στρουμπουλές αξιαγάπητες φίλες μου εδώ στο FB να σταματήσουν να ασχολούνται με τα κιλά μου. Και να μου στέλνουν σχόλια μην αδυνατίσεις άλλο είσαι άρρωστη κλπ κλπ
Είμαι μια χαρά ο στόχος μου πάντα ήταν αυτός να φτάσω στα κιλά που είμαι τώρα γιατί δεν με ήθελα στρουμπουλή μου αρκεί που είμαι καλά με μένα και μου αρέσω. Είναι πολύ ενοχλητικό να ασχολείστε με τα κιλά του κάθε ανθρώπου και με το πώς θέλει να είναι. Γι’ αυτό αδύνατες και στρουμπουλές μου φίλες όποια ξαναγράψει τέτοιο σχόλιο θα μπλοκαριστεί αμέσως. Με αγάπη και αλήθεια πάντα. Αλλά ό,τι με ενοχλεί το κόβω μαχαίρι πλέον. Καλό μας ξημέρωμα».

Leave a Comment