Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Σοκ στα Πατήσια: Σκυλιά έφαγαν ηλικιωμένη ενώ είχε πεθάνει

Σοκ στα Πατήσια: Σκυλιά έφαγαν ηλικιωμένη ενώ είχε πεθάνει

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών όταν αντίκρισαν νεκρή μια ηλικιωμένη γυναίκα 84 ετών στο διαμέρισμά της στα Πατήσια.

Και αυτό καθώς η γυναίκα ενώ φαίνεται να πέθανε από παθολογικά, τα σκυλιά που διέμεναν μαζί της στο διαμέρισμα -πέντε στον αριθμό- μετά τον θάνατό της κατάφεραν αρκετά δαγκώματα στο κορμί της με αποτέλεσμα να της προκαλέσουν σοβαρότατες κακώσεις σε ολόκληρο το σώμα.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 3 Νοεμβρίου. Το βράδυ της προηγούμενης ημέρας ο γιος της ηλικιωμένης, αφού την καληνύχτισε κατευθύνθηκε στο δωμάτιό του. Λίγες ώρες αργότερα, και συγκεκριμένα γύρω στη μία τα ξημερώματα ο γιος της 84χρονης επέστρεψε στο δωμάτιό της προκειμένου να δει εάν είναι καλά, μιας και η ηλικιωμένη έπασχε από άνοια. Ειδε την μανα του κατω ξεσκισμεν

0000

Ειδε την μανα του κατω ξεσκισμενη και να λειπουν κομματια απο το δερμα της

Αμεσα στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία, με τον γιο της 84χρονης να οδηγείται στο Αστυνομικό Τμήμα για κατάθεση, ενώ από τις πρώτες κιόλας στιγμές αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. Καταληκτικά, σημειώνεται ότι ο ιατροδικαστής που εξέτασε το άψυχο σώμα της 84χρονης διαπίστωσε τις πολλαπλές κακώσεις που έφερε λόγω των δαγκωμάτων από τα σκυλιά.

Leave a Comment