Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Στέγνωσε ο Ηλία Μαμαλάκης - Δεν τον αναγνωριζει κανεις με την νεα του εικονα

Στέγνωσε ο Ηλία Μαμαλάκης - Δεν τον αναγνωριζει κανεις με την νεα του εικονα

Τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να χάσει 10 κιλά μέσα σε 10 ηημέρες αποκάλυψε ο Ηλίας Μαμαλάκης σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν».

Ο αγαπημένος σεφ, ανέφερε πως πήγε στην Γερμανία σε ένα κέντρο ευεξίας, όπου ακολούθησε μια θεραπεία η οποία ουσιαστικά “καθαρίζει” το πεπτικό σύστημα.

Η δίαιτα του Ηλία Μαμαλάκη για να χάσει κιλά

«Πήγαμε στη Γερμανία, όχι σε

0000

κέντρο αδυνατίσματος, αλλά σε κέντρο ευεξίας. Εκεί δε πάνε μόνο άνθρωποι που θέλουν να αδυνατίσουν, αλλά και άνθρωποι που έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας, που θέλουν να αποτοξινώσουν τον εαυτό τους. Πρώτα απ’ όλα, σου κάνουν εξετάσεις για να δουν αν έχεις σάκχαρο ή ό, τι άλλο, για να δουν σε ποια κατάσταση είσαι.

Μετά κάνεις μια θεραπεία με καθαρτικό και νερό και αδειάζει, έτσι καθαρίζει όλο το πεπτικό. Την επόμενη μέρα το πρωί πίνεις ένα τσάι της αρεσκείας σου, με δύο κουταλιές μέλι, το μεσημέρι μια χορτόσουπα και το απόγευμα, στις 6:00, άλλη μια χορτόσουπα. Μετά ξανατρώς την άλλη μέρα το μεσημέρι. Το αποτέλεσμα είναι ότι μένεις 16 ώρες νηστικός κι αυτή λέγεται

διαλειμματική νηστεία, που αποτοξινώνει τον οργανισμό και σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ καλά. Δεν πεινάς, καθαρίζουν τα κύτταρα. Με τις εξετάσεις που σου κάνουν “βλέπουν τι ελλείψει έχεις από βιταμίνες και ιχνοστοιχεία και σου τα δίνουν πρόσθετα», ανέφερε αρχικά.

«Ήμουν σε μια φάση πολύ καλή, όπου έχασα πολύ εύκολα τα 4 πρώτα κιλά, μέσα σε δύο ημέρες, στην αρχή, τα οποία ήταν νερά συσσωρευμένα, «ψεύτικα» κιλά, κι έπειτα έχανα ένα κιλό την ημέρα ως αυτή τη στιγμή έχω χάσει 12 κιλά. Τα 10 τα έχασα στη

Γερμανία και χα 2 κιλά εδώ, στην Ελλάδα», ενώ συμπλήρωσε: «Ακριβώς, έχασα 10 κιλά μέσα σε 10 ηημέρες».

Τι είναι η διαλειμματική νηστεία

Πρόκειται για μια μορφή διαλειμματικής ή διαλείπουσας νηστείας, κατά την οποία για ένα 24ωρο δε τρώτε τίποτα και το επόμενο τρώτε κανονικά, επαναλαμβάνοντας το μοτίβο ξανά και ξανά.

Οι εθελοντές που συμμετείχαν στη μελέτη και ακολούθησαν το συγκεκριμένο διατροφικό σχήμα επί ένα μήνα, έχασαν πάνω από τρία κιλά.

Οι εθελοντές έχασαν βάρος ακόμη και όταν τις ηημέρες που έτρωγαν, η ποσότητα της τροφής που κατανάλωναν ήταν κατά 30% περισσότερη από τη συνηθισμένη.

Ο λόγος είναι ότι ακόμη και με το επιπλέον φαγητό τις ηημέρες που έτρωγαν κανονικά, συνέχιζαν να προσλαμβάνουν συνολικά λιγότερες θερμίδες λόγω του ότι την επόμενη ημέρα δε έτρωγαν τίποτα, εξηγούν οι ερευνητές.

Leave a Comment