Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Στην φυλακή ο Αλβανός που έβγαλε τον αναπνευστήρα 76χρονου γιατί δεν άντεχε τον θόρυβο

Στην φυλακή ο Αλβανός που έβγαλε τον αναπνευστήρα 76χρονου γιατί δεν άντεχε τον θόρυβο

Στην φυλακή ο Αλβανός που έβγαλε τον αναπνευστήρα 76χρονου γιατί δεν άντεχε τον θόρυβο

Προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε ο

0000

60χρονος Αλβανός, ο οποίος τα μεσάνυχτα της 7ης Απριλίου είχε βγάλει τον αναπνευστήρα από 76χρονο ασθενή στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, επειδή τον ενοχλούσε ο θόρυβος, με συνέπεια ο άτυχος άνδρας να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Και οι δυο άνδρες είχαν προσβληθεί από κορωνοϊό και νοσηλεύονταν στον ίδιο θάλαμο. Ο 76χρονος Ε.Σ είχε διασωληνωθεί από τους γιατρούς, ενώ ο 60χρονος Αλβανός είχε πιο ήπια συμπτώματα. Τα μεσάνυχτα της 7ης Απριλίου στο νοσοκομείο σήμανε συναγερμός καθώς το μηχάνημα του 76χρονου άρχισε να χτυπάει.

Αμέσως οι γιατροί έτρεξαν στον θάλαμο και έντρομοι διαπίστωσαν ότι ο αναπνευστήρας είχε βγει από την πρίζα. Παρά τις προσπάθειές τους δεν κατάφεραν να κρατήσουν στην ζωή τον άτυχο ηλικιωμένο.

Λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο μετέβησαν αστυνομικοί και από αποτυπώματα που βρέθηκαν στον αναπνευστήρα έφτασαν γρήγορα στον ένοχο, αφού ήταν σεσημασμένος.

Ο 60χρονος φερόμενος ως δράστης αφού ανάρρωσε από τον κορωνοϊό, απολογήθηκε στην ανακρίτρια και στη συνέχεια προφυλακίστηκε.

νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλβανός επέμεινε στην

αρχική του εκδοχή ότι δηλαδή δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση, είπε ότι κοιμόταν και δεν κατάλαβε τι συνέβη, ωστόσο δεν κατάφερε να δώσει πειστικές εξηγήσεις για το πώς βρέθηκε το αποτύπωμά του στη συσκευή μηχανικής υποστήριξης που είχε αφαιρεθεί με αποτέλεσμα τον ασφυκτικό θάνατο του 76χρονου ασθενούς.

Πηγή : hairt.gr

Leave a Comment