Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Συγκλονίζει πρώην παίκτρια του My Style Rocks: «Οι γιατροί νόμισαν ότι έχω πάθει εγκεφαλικό» [βίντεο]

Συγκλονίζει πρώην παίκτρια του My Style Rocks: «Οι γιατροί νόμισαν ότι έχω πάθει εγκεφαλικό» [βίντεο]

Την Τάμτα Μαστοράκη τη γνωρίσαμε μέσα από τον δεύτερο κύκλο του «My Style Rocks». Η παίκτρια ξεχώρισε τόσο για το στυλ της, όσο και για την έντονη προσωπικότητά της.

Αρκετές φορές οι συνδυασμοί που επέλεγε να κάνει η Τάμτα Μαστοράκη στα ρούχα και τα αξεσουάρ που φορούσε άρεσαν πολύ στους κριτές του «My Style Rocks». Άλλες πάλι, είχε έρθει σε κόντρα μαζί τους, για την κριτική που της είχαν ασκήσει. Εκτός όμως από τους κριτές, η

Επετια από αρκετές εβδομάδας παραμονής στο παιχνίδι, η όμορφη κοκκινομάλλα, αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς και για ένα διάστημα απείχε από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, μετά την αποχώρησή της, είχε πετάξει πολλές μπηχτές και υποννοούμενα.

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας

Σε συνέντευξή της, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε», η Τάμτα Μαστοράκη, συγκλόνισε με την εξομολόγησή της για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

«Δεν πέρναγα καθόλου καλά. Ήθελα να φύγω. Δεν ένιωθα καλά στο παιχνίδι, είχα πει πως ήθελα να αποχωρήσω, αλλά η παραγωγή μου είχε πει “όχι, σε θέλουμε, είσαι φαβορί...”. Δεχόμουν πολλή πίεση και από τα κορίτσια και από την κριτική επιτροπή. Η Μπέττυ Μαγγίρα για δυο εβδομάδες μου έλεγε τα ίδια και τα ίδια. Μου έλεγε “Τάμτα βαρέθηκα να σε βλέπω”. Δεν πέρασα καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είχα φτάσει 47 κιλά. Είχα τρομάξει και εγώ και οι γονείς μου. Δεν μπορούσα να φάω, να καταπιώ με τίποτα. Και δεν είχαμε και χρόνο. 20 ώρες γυρίσματα και ούτε μια ώρα διάλειμμα. Μια μέρα πριν αποχωρήσω μπήκα στο νοσοκομείο. Η πίεση μου είχε ανέβει πάρα πολύ και οι γιατροί φοβήθηκαν μήπως έχω πάθει εγκεφαλικό. Η μάνα μου είχε τρελαθεί. Ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ, αλλά όλα καλά. Ήμουν πολύ χάλια, για ένα μήνα δεν έβγαινα πουθενά. Για αυτό είπα τέλος» είπε με δάκρυα στα μάτια, η Τάμτα Μαστοράκη.

Leave a Comment