Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Σύλληψη Έλενας Πολυχρονοπούλου - Oύρλιαζε στο καρτοτηλέφωνο μέσα στο αστυνομικο τμημα

Σύλληψη Έλενας Πολυχρονοπούλου - Oύρλιαζε στο καρτοτηλέφωνο μέσα στο αστυνομικο τμημα

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται το γνωστό μοντέλο Έλενα Πολυχρονοπούλου, που συνελήφθη μαζί με τον σύντροφό της για κατοχή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών.

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου , μαζί με τον σύντροφό της Δημήτρη Ρεγγινίδη, αναμένεται να

0000

απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου.

Σύλληψη Έλενας Πολυχρονοπούλου: Δύσκολες ώρες στη ΓΑΔΑ – Ούρλιαζε στο καρτοτηλέφωνο

Σύμφωνα με πληροφορίες τουNewsit.gr, κατά την παραμονή της στη ΓΑΔΑ, η πρώην παίκτρια του Power of Love, η οποία βρίσκεται στη γυναικεία πτέρυγα με άλλες δύο κρατούμενες, δέχεται επισκέψεις μόνο από το γραφείο του γνωστού ποινικολόγου, Σάκη Κεχαγιόγλου, και από την μητέρα της. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως

το πρωί του Σαββάτου (11.09.2021), ούρλιαζε, ενώ μιλούσε στο καρτοτηλέφωνο και τελικά κατάφερε να ηρεμήσει με τη βοήθεια δεσμοφύλακα.

Ο 32χρονος σύντροφος του μοντέλου, βρίσκεται στην ανδρική πτέρυγα και δεν έχει απασχολήσει καθόλου το τελευταίο 48ωρο.

Σύμφωνα με όσα δηλώνει ο συνήγορος του, Σταύρος Γεωργόπουλος, ο κατηγορούμενος είναι τοξικοεξαρτημένος και λόγω χρέους απέναντι στον προμηθευτή του «υποχρεώθηκε, ως αναλώσιμος αχυράνθρωπος, να εμπλακεί μόνος του χωρίς κανέναν συνεργό στη μεταφορά της ποσότητας που κατασχέθηκε.

Η συγκατηγορούμενη του δεν είχε καμία απολύτως γνώση ούτε εμπλοκή, αντίθετα ήταν αυτή που, γνωρίζοντας το πρόβλημα του, προσπαθούσε να τον αποτρέψει από την επαφή με τις ναρκωτικές ουσίες».

Η κατάθεση του αστυνομικού

Αστυνομικός ο οποίος συμμετείχε στην επιχείρηση σύλληψης και των δύο, σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρει στην κατάθεσή του:

«Προ πενθημέρου άτομο το οποίο θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του επικαλούμενος λόγους προσωπικής του ασφάλειας ακόμη και τη ζωή του, μας πληροφόρησε ότι Έλληνας ηλικίας 30 με 35 ετών περίπου μετρίου αναστήματος και σωματικής διάπλασης με καστανά μαλλιά και Ελληνίδα ηλικίας 30 ετών περίπου μετρίου αναστήματος και σωματικής διάπλασης με ξανθά μαλλιά αποθηκεύουν και

διακινούν σημαντικές ποσότητες κοκαΐνης στην νυχτερινά καταστήματα του κέντρου των Αθηνών και των νοτίων προαστίων της Αττικής και διαμένουν σε οικία επί της οδούστην Αθήνα», κατέθεσε για την υπόθεση ο αστυνομικός που συμμετείχε στην παρακολούθηση του ζευγαριού.

Πώς έφθασαν στη σύλληψη του ζευγαριού οι αστυνομικοί

Επιπλέον, η πληροφορία ανέφερε ότι το μοντέλο και ο σύντροφος της για τις μετακινήσεις τους χρησιμοποιούν δίκυκλη μοτοσικλέτα και ότι πωλούν την κοκαΐνη έναντι του χρηματικού ποσού των 40.000 € το κιλό, καθώς και πως ο άνδρας κατά το παρελθόν εργαζόταν σε διάφορα πόστα σε νυχτερινά καταστήματα του κέντρου των Αθηνών.

Στη συνέχεια, αξιοποιώντας την πληροφορία που είχαν οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν και να ταυτοποιήσουν το ζευγάρι και να τους θέσουν σε διακριτική παρακολούθηση.

Από την επιτήρηση του σπιτιού τους σύμφωνα με την κατάθεση του αστυνομικού, διαπιστώθηκε ότι «απογευματινές και βραδινές ώρες κυρίως, νεαρός άνδρας, η περιγραφή του οποίου προσομοίαζε αυτή του άνδρα, εξερχόταν αυτής (του διαμερίσματος του ζευγαριού) λαμβάνοντας εξαιρετικά μέτρα προστασίας, κοιτάζοντας συνεχώς όλα τα διερχόμενα άτομα και οχήματα και αφού επιβιβαζόταν στη μοτοσικλέτα μετέβαινε σε

διάφορα νυχτερινά καταστήματα του κέντρου των Αθηνών και προς τα Νότια Προάστια της Αττικής, όπου πραγματοποιούσε ύποπτες συναντήσεις μικρής διάρκειας ωστόσο ένεκα του έντονου συνωστισμού εντός των εν λόγω καταστημάτων, δεν καθίσταντο πάντα εφικτή η συνεχής διακριτική επιτήρηση».

Πριν από τη σύλληψή του ο σύντροφος του μοντέλου είχε φύγει από το διαμέρισμα του στο Παγκράτι με το αυτοκίνητό του και κινήθηκε προς την περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Όπως κατέθεσε ο αστυνομικός καθ’ όλη τη διάρκεια της κίνησης του «λάμβανε συνεχώς εξαιρετικά μέτρα προστασίας, ελέγχοντας συνεχώς τους καθρέφτες του οχήματος του, ενώ πραγματοποιούσε συνεχώς αυξομείωση της ταχύτητας του».

Leave a Comment