Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Συναγερμός για την εξαφάνιση 19χρονης -Πήγε σε συνέντευξη για δουλειά και δεν επέστρεψε ποτέ [βίντεο]

Συναγερμός για την εξαφάνιση 19χρονης -Πήγε σε συνέντευξη για δουλειά και δεν επέστρεψε ποτέ [βίντεο]

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για τον εντοπισμό μιας 19χρονης, η οποία εξαφανίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 16/10 στο Κορωπί, και έκτοτε δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής.

Η 19χρονη Άρτεμις Βασίλη έχει

0000

καστανά μάτια, ύψος 1,62 μ. και είναι αδύνατη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι, γαλάζιο πουκάμισο και λευκά αθλητικά παπούτσια. Πιθανώς φοράει γυαλιά οράσεως με ασημί σκελετό.

Η 19χρονη Αρτεμις Βασιλάκη που αγνοείται

Η 19χρονη Αρτεμις Βασίλη που αγνοείται

Κραυγή αγωνίας από τον πατέρα της

«Η κόρη μας να γυρίσει πίσω και όλα θα

είναι όπως πριν», δήλωσε στο Mega o πατέρας της, ο οποίος εν συνεχεία τόνισε ότι «είμαστε άυπνοι, ψάχνουμε στα βουνά, δεν κλείνουμε μάτι».

Η 19χρονη έφυγε από το σπίτι της την Παρασκευή για να πάει σε μια συνέντευξη για δουλειά και από τότε έχουν χαθεί τα ίχνη της. «Ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε στη στάση ήταν ο γαμπρός μου. Ήταν με έναν φίλο», πρόσθεσε ο πατέρας της.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που έφερε στο φως το Mega, φαίνεται η 19χρονη την ημέρα που εξαφανίστηκε. Είναι το τελευταίο ίχνος ζωής της κοπέλας, αφού από τότε το κινητό της είναι κλειστό και κανείς δεν έχει νέα της.

Χώρισε και κλείστηκε στον εαυτό της

Φίλες της υποστηρίζουν ότι η κοπέλα είχε χωρίσει πρόσφατα, γεγονός που την είχε κάνει να κλειστεί στον εαυτό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς της 19χρονης προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τον πρώην φίλο της, αλλά δεν πήραν καμία απάντηση.

Η ζωή της νεαρής κοπέλας βρίσκεται σε κίνδυνο. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Leave a Comment