Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Συνελήφθη ξανά ο παιδερας Σειραγάκης που είχε αποφυλακιστεί - Έκανε το μεγάλο λάθος

Συνελήφθη ξανά ο παιδερας Σειραγάκης που είχε αποφυλακιστεί - Έκανε το μεγάλο λάθος

Συνελήφθη εκ νέου ο παιδεραςΝίκος Σειραγάκης που είχε αποφυλακιστεί, πριν από λίγες ημέρες.

Ο άντρας συνελήφθη με εντολή του εισαγγελέα Γρεβενών, καθώς παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί. Σύμφωνα με τον Alpha, ο κατηγορούμενος ήταν υποχρεωμένος να κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη εντός του Δήμου Καλαμαριάς, ωστόσο, εντοπίστηκε στην περιοχή της Μενεμένης.

0000

Αμεσα ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Βασίλης Πλιώτας, και κινήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες μετά την παραβίαση των περιοριστικών όρων. Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του παιδεραστή, για τον οποίον το δικαστικό συμβούλιο θα αποφασίσει εάν θα παραμείνει ελεύθερο ή αν συντρέχει λόγος ανάκλησης της προηγούμενης απόφασης.

Σάλος με την αποφυλάκιση του παιδεραστή Σειραγάκη

Η είδηση αποφυλάκισης του εκπαιδευτικού Νίκου Σειραγάκη από τις φυλακές Γρεβενών μετά την καταδίκη του σε

401 χρόνια για παιδεραστία, προκάλεσε σάλο. Ο Σειραγάκης αποφυλακίστηκε από τις φυλακές των Γρεβενών στις 22 Απριλίου, έχοντας εκτίσει 8 χρόνια και πέντε μήνες κάθειρξης, από τα συνολικά 25 έτη που προβλέπονται ως ανώτατη εκτιτέα ποινή, δηλαδή τα δύο πέμπτα της συνολικής του ποινής.

Σύμφωνα με την πρόταση του διευθυντή του σωφρονιστικού ιδρύματος Γρεβενών, ο παιδερασ είχε συμπληρώσει τα απαιτούμενα χρόνια, ενώ είχε δείξει πολύ καλή συμπεριφορά, χωρίς παραπτώματα εντός του ιδρύματος. Παράλληλα, είχε συμπληρώσει και 1.300 μεροκάματα στο κυλικείο των φυλακών για όσο χρονικό διάστημα έμεινε έγκλειστος.

Η αποφυλάκιση του παιδεραστή Σειραγάκη προκάλεσε την άμεση παρέμβαση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλη Πλιώτα, ο οποίος ζήτησε τη δικογραφία και το βούλευμα της αποφυλάκισης του κατηγορούμενου, ενώ ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες για να διαπιστωθεί αν χωρεί άσκηση ένδικου μέσου κατά του επίμαχου βουλεύματος.

Leave a Comment