Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Σύζυγος 27χρονης που πέθανε μετά τη γέννα - Θα πρέπει να ξέρω την αλήθεια για να την πω στο παιδί μας

Σύζυγος 27χρονης που πέθανε μετά τη γέννα - Θα πρέπει να ξέρω την αλήθεια για να την πω στο παιδί μας

Ανείπωτη θλίψη σκορπάη είδηση του θανάτου της 27χρονηςΔώρας, από τοΒαρθολομιό, η οποία έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς ελάχιστες ώρες μετά τη γέννηση του μωρού της βρέθηκε στην Εντατική.

Ο σύζυγος της άτυχης 27χρονης,Τάσος Καλογερόπουλος, μίλησε στην

0000

εκπομπή“Μαζί σου”και με δάκρυα στα μάτια ζήτησε να μάθει όλη την αλήθεια για το τι συνέβη με την σύζυγό του.

«Πήγαμε στο νοσοκομείο και μας είπε ο μαιευτήρας ότι θα γίνει σήμερα η καισαρική γιατί έχει συσπάσεις. Εντάξει γιατρέ, του είπα, καλή επιτυχία. Βγήκε η μαία, μου ανακοίνωσε ότι το παιδί είναι αγοράκι. Μετά από λίγο ακούσαμε “τρέξτε τρέξτε, επείγον περιστατικό” και φοβηθήκαμε, αλλά μετά ησυχάσαμε γιατί είπαμε ότι αποκλείεται να είναι μόνο η Δώρα που γεννάει σήμερα.

Μας κάλεσε ο μαιευτήρας στο γραφείο του και μας είπε ότι

τη Δώρα την διασωληνώσανε. Μου λέει “δεν είναι δυνατόν ένα κορίτσι 27 χρονών να παθαίνει ανακοπή καρδιάς”. Στην αρχή είπαν για εμβολή του αμνιακού υγρού, μετά είπαν ότι δεν συνέβη αυτό. Μετά είπαν ότι μπορεί να έχει κάποιο θέμα με την καρδιά της. Έγινε στεφανιογράφημα και αποδείχτηκε ότι δεν υπήρχε πρόβλημα. Δεν είναι λογικό ένας άνθρωπος 27 χρονών να μπαίνει ζωντανός και να καταλήγει στην εντατική.

Θα πρέπει να ξέρω την αλήθεια για να την πω στο παιδί μας. Έγινε αυτό, θες ήταν η τύχη της, θες ήταν πολλά Έτυχε, αλλά πες μου την

αλήθεια, έχουν ορκιστεί αυτοί οι άνθρωποι. Δεν πρόλαβε ούτε να το δει, ούτε αγκαλιά να το πάρει», ανέφερε χαρακτηριστικά οΤάσος ΚαλογερόπουλοςστηνΤατιάνα Στεφανίδου.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα είπε:

Leave a Comment