Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Τα λόγια του Παπαδάκη εκαναν την Ρίτσα Μπιζόγλη να δακρυσει - Δεν μπορεσε να κρατηθει

Τα λόγια του Παπαδάκη εκαναν την Ρίτσα Μπιζόγλη να δακρυσει - Δεν μπορεσε να κρατηθει

Ρίτσα Μπιζόγλη:Στο σημερινό (11/4) κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1, εμφανίστηκε ο Γιώργος Παπαδάκης που κλήθηκε να σχολιάσει την επικαιρότητα. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον επικήδειο λόγο του γιου του Γιώργου Καραϊβάζ, που συγκλόνισε με τα συνταρακτικά του λόγια.(Δείτε εδώτα λόγια του γιου του).

Τα λόγια του Παπαδάκη που «λύγισαν» την Ρίτσα Μπιζόγλη

0000

Σήμερα το μεσημέρι 11 Απριλίου, έγινε η κηδεία του Γιώργου Καραϊβάζ. που εκτελέστηκε εν ψυχρώ το μεσημέρι της Παρασκευής (09.04), έξω από το σπίτι του στον Άλιμο. Ο επικήδειος λόγος του γιου του, συγκλόνισε πραγματικά τους πάντες.

Ο Γιώργος Παπαδάκης που εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ζήτησε να κάνει μια αναφορά στο θέμα. «Θα το πω, δεν μπορώ να μην το πω. Ο Γιώργος πρέπει να είναι περήφανος από εκεί ψηλά για το

παλικάρι του», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Εκείνη τη στιγμή, η παρουσιάστρια του δελτίου, Ρίτσα Μπιζόγλη, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και «λύγισε» από τη συναισθηματική φόρτιση. Η συγκίνηση ήταν τόσο εμφανής, που δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη, όταν πήγε να προχωρήσει με την θεματολογία του δελτίου.

Δείτε το συναισθηματικά φορτισμένο βίντεο:

Leave a Comment