Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ταφόπλακα για τον Λιγνάδη η κατάθεση της συντρόφου του - Πήγαμε διακοπές και έφερε μαζί ενα αγόρι

Ταφόπλακα για τον Λιγνάδη η κατάθεση της συντρόφου του - Πήγαμε διακοπές και έφερε μαζί ενα αγόρι

Η επί χρόνια σύντροφος του Δημήτρη Λιγνάδη η οποία θεωρείται και μάρτυρας κλειδί και «καίει» τον ηθοποιό.

Σύντροφος Δημήτρη Λιγνάδη – Πρόκειται για τη γυναίκα που οδήγησε στη σύλληψη του ηθοποιού και σκηνοθέτη έπειτα από σχεδόν 4ωρη κατάθεσή της στον ανακριτή την Παρασκευή.

«Επί 19 χρόνια είχαμε ανά διαστήματα σχέση με τον

0000

σκηνοθέτη» έχει πει η γνωστή ηθοποιός στην κατάθεσή της, διάστημα κατά το οποίο παρατήρησε αρκετές φορές είτε να μπαίνουν στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη νεαρά παιδιά είτε να τα συναναστρέφεται εκτός αυτού.

Σύντροφος Δημήτρη Λιγνάδη – Η μάρτυρας-κλειδί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Σόμπολου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», κατέθεσε ακόμα και ένα περιστατικό σε διακοπές που έκαναν με τον Δημήτρη Λιγνάδη σε ελληνικό νησί. Όπως είπε η γυναίκα «ο σκηνοθέτης είχε φέρει μαζί και έναν

νεαρό φίλο του και ένα πρωί είχαμε πάει όλοι μαζί σε μια παραλία. Τους είδα να διαπληκτίζονται πολύ έντονα και έπειτα με πλησίασε ο νεαρός και μου είπε “σας έχει πει ότι είμαι 18-19 χρονών αλλά είμαι 15-16”»

Σε συνδυασμό με όσα είχε δει τα προηγούμενα χρόνια, κατάλαβε ότι πρόκειται για κάτι αρκετά σοβαρό και όταν του είπε ότι θα τον καταγγείλει την απείλησε ότι «θα της τινάξει τα

μυαλά στον αέρα».

Σε επικοινωνία της με το Star, η πολύ γνωστή ηθοποιός δήλωσε ότι κατέθεσε τώρα επειδή έγινε πρόσφατα μητέρα και λατρεύει τα παιδιά.

Δείτε το βίντεο:

Leave a Comment