Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Τατιάνα Στεφανίδου - Δεν μπορω να κοιμηθω -Έχω τρελό άγχος για την καινούργια εκπομπή

Τατιάνα Στεφανίδου - Δεν μπορω να κοιμηθω -Έχω τρελό άγχος για την καινούργια εκπομπή

Τατιάνα Στεφανίδου: «Έχω τρελό άγχος για την καινούργια εκπομπή»

Η παρουσιάστρια μίλησε για την πρεμιέρα της και αποκάλυψε τι θα δουν οι τηλεθεατές

0000

Στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» φιλοξενήθηκε η Τατιάνα Στεφανίδου, με αφορμή την αυριανή πρεμιέρα της εκπομπής T-Live στον Alpha.

Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε τo άγχος της για το νέο της ξεκίνημα. «Είναι κάτι καινούριο. Για εμένα τρελό άγχος. Είναι κάτι τελείως καινούριο διότι μου προτάθηκε από τον ALPHA να κάνω μια εκπομπή, που θα έχει ως κύρια βάση την ενημέρωση. Βεβαίως πάντα είχα ως βάση την ενημέρωση. Ακόμα κι όταν έκανα πριν 20 χρόνια γκόσιπ, και στο κοινωνικό Αυτό όμως είναι ακόμα πιο ενημερωτικό. Έχουμε ετοιμάσει λοιπόν κάτι που είναι πολύ

γρήγορο, έχουμε ετοιμάσει κάτι στο οποίο έχουμε εκμεταλλευτεί όλα όσα μπορεί να μας προσφέρει ο ALPHA. Εδώ λοιπόν επειδή είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που βγαίνω από σταθμό, και επειδή υπάρχουν κάποιες τεχνικές δυνατότητες ξεχωριστές, προσπαθήσαμε να τις εκμεταλλευτούμε όλες και να βγάλουμε μία διαφορετική εικόνα».

Στη συνέχεια, η Τατιάνα Στεφανίδου αποκάλυψε τι θα δουν οι τηλεθεατές. «Η εκπομπή θα είναι διαφορετική από αυτό που έχουν δει. Δεν θα έχει καναπέ για παράδειγμα. Έχω να βγάλω εκπομπή δίχως καναπές, δεν ξέρω πόσα χρόνια. Με χαρακτηρίζει αυτός ο καναπές. Θα είμαι όρθια και κάποια στιγμή θα

μπαίνει κι ένα τραπέζι. Θα είναι μια εκπομπή, αρκετά διαφορετική από αυτό που έχει συνηθίσει ο κόσμος να βλέπει από μένα. Και εύχομαι να αρέσει».

Πηγή : hairt.gr

Leave a Comment