Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Τελικός Bachelor - Μεγάλη νικήτρια η Νικολέττα Τσομπανίδου

Τελικός Bachelor - Μεγάλη νικήτρια η Νικολέττα Τσομπανίδου

Τελικός Bachelor: Μεγάλη νικήτρια η Νικολέττα Τσομπανίδου

O Παναγιώτης Βασιλάκος βρήκε την εκλεκτή της καρδιάς του στο The Bachelor στο πρόσωπο της Νικολέττας Τσομπανίδου

Ολοκληρώθηκε με έναν επεισοδιακό τελικό, το βράδυ της Παρασκευής 18 Δεκεμβρίου, το ριάλιτι «The Bachelor», με τον πρώτο Έλληνα «Εργένη» Παναγιώτη Βασιλάκο να βρίσκει την εκλεκτή της καρδιάς του στο πρόσωπο της κοκκινομάλλας μαζορέτας, Νικολέττας Τσομπανίδου.

0000

Τα κορίτσια του Bachelor μοιράστηκαν τα πιο μαγικά ραντεβού και άνοιξαν τις καρδιές τους. «Τα βιώματά μας μάς κάνουν δυνατούς» είπε ο Παναγιώτης, που γνώρισε τις δύο φιναλίστ στους γονείς του. Ο Εργένης απέρριψε την Βίβιαν Παναγιωτοπούλου και της ανακοίνωσε ότι δεν θα κάνει μαζί της το επόμενο βήμα. Η Νικολέττα Τσομπανίδου είναι η νικήτρια και είπε ότι «αυτός ο άντρας είναι δικός μου».

«Ένας άντρας, είκοσι γυναίκες. Όλες θέλουν να κερδίσουν το

μυαλό και την καρδιά του και θα κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν. Αλλά μόνο μία είναι εκείνη που θα καταφέρει να τον κατακτήσει, να δεχτεί το μονόπετρο και να γίνει η γυναίκα της ζωής του», είχε αναφέρει η αρχική ανακοίνωση του καναλιού για το ριάλιτι. Ένα ριάλιτι που συγκέντρωσε αρκετά αρνητικά σχόλια από το ξεκίνημά του, με πολλούς να μιλούν για συμπεριφορές και ατάκες που υποτιμούν τη γυναικεία αξιοπρέπεια.

Δείτε τα βίντεο:

Leave a Comment