Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Θα δωσω τελος στο κελι μου - Κατέρρευσε ο γλυκος μας Μενιος μόλις του ανακοίνωσαν ότι

Θα δωσω τελος στο κελι μου - Κατέρρευσε ο γλυκος μας Μενιος μόλις του ανακοίνωσαν ότι

Δεν μπορεί να πιστέψει ο Μένιος Φουρθιώτης ότι πιάστηκε στην τσιμπίδα της Δικαιοσύνης και παίρνει πλέον τον δρόμο για την φυλακή μέχρι να οριστεί δικάσιμος.

0000

Ο πάλαι ποτέ ατρόμητος παρουσιαστής που είχε βρει την δίοδο να «λύνει και δένει» (άγνωστο ακόμα πώς), να απειλεί κυβερνητικά στελέχη και να εκτοξεύει μηνύσεις προς πάσα κατεύθυνση, παρουσιάστηκε ενώπιον του ανακριτή με τα

ίδια ρούχα και εμφανώς εξασθενημένος αφού δεν τρώει τα κοινά φαγητά στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, λόγω της εξιδεικευμένης διατροφής που κάνει. Φυσικά όλα αυτά, θέλει δεν θέλει, θα αναγκαστεί να τα ξεπεράσει στις φυλακές Κορυδαλλού, με το sushi και τις περιποιήσεις προσώπου να αποτελούν πλέον μακρινές αναμνήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, ο ίδιος ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι

ξεσκεπάστηκε και το σχέδιο με τις στημένες επιθέσεις τον οδήγησε στη δικαιοσύνη. Τη στιγμή μάλιστα που ο ανακριτής του ανακοίνωσε ότι θα προφυλακιστεί, ο Μένιος Φουρθιώτης έγινε έξαλλος και άρχισε να παραληρεί φωνάζοντας ότι θα αυτοκτονήσει και ότι έχει στηθεί σε βάρος του πλεκτάνη από πρόσωπα τα οποία θα κατονομάσει και θα προκαλέσει «σεισμό»

Leave a Comment