Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Θα γίνει χαμος σε ολη την Ελλαδα - Αυτη ειναι η παίκτρια που θελει να βαλει ο Ατζουν μεσα

Θα γίνει χαμος σε ολη την Ελλαδα - Αυτη ειναι η παίκτρια που θελει να βαλει ο Ατζουν μεσα

Αποφασισμένος να κάνει τα πάντα ώστε να σημειώσει τα υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης είναι οΑτζούν Ιλιτζαλίγια το φετινόSurvivor.

ΟΤούρκος παραγωγόςετοιμάζεται να τινάξει την μπάνκα. Εδώ και ημέρες συζητάει μαζί

0000

της και αν καταφέρει να την πείσει να μπει στο αεροπλάνο, τότε θα εκτοξεύσει και την τηλεθέαση.

ΟΚωνσταντίνος Εμμανουήλέχει καταφέρει τις τελευταίες ημέρες να τα κάνει όλα άνω κάτω στο Survivor δημιουργώντας κουτσομπολιά και μεγάλες εντάσεις.

Ο make up artist εξακολουθεί να

υποστηρίζει πως κάτι ερωτικό τρέχει ανάμεσα στονΆρη Σοΐλέδηκαι τηΣοφιάνα Αβραμάκηκαι πως μόνο αν μπει ηΜαρία Αντωνάστο παιχνίδι θα διορθωθεί η όλη κατάσταση.

Η απάντηση της Μαρίας Αντωνά στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

«Θα ετοιμάσω βαλίτσες εγώ για έπαθλο επικοινωνίας συντρόφων. Είναι θέμα χρόνου να παραβρεθώ. Όταν γίνει αυτό εγώ θα βάλω καφέ και θα του τα πω. Αυτό δείχνει μέχρι που μπορεί να φτάσει για τα λεφτά ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Εγώ λυπάμαι που υπάρχουν τέτοιο άνθρωποι και που

προβάλλονται και μπορεί να δημιουργήσουν διάφορες υπόνοιες και θίγουν. Εγώ έχω δουλέψει στα media και μπορώ να το διαχειριστώ αυτό. Γνωρίζω τι μπορεί να συμβαίνει. Αν ήταν μια άλλη κοπέλα που δε είχε να κάνει με τονχώρο των mediaδε ξέρω τι θα μπορούσε να της έχει συμβεί Δηλαδή έχω μπει σε μια διαδικασία να βάλλομαι από μια κατάσταση, αλλά να μην αφήνω τίποτα να με επηρεάσει».

Τι ετοιμάζει ο Ατζούν;

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, εδώ και καιρό υπάρχουν επαφές ώστε η Μαρία Αντωνά να μην πάει μόνο ως καλεσμένη στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και ως παίκτρια. Άλλωστε, είναι γνωστό πως πριν μπει ο Σοϊλέδης υπήρχαν συζητήσεις με τον Ατζούν Ιλιτζαλί για να μπουν μαζί ως ζευγάρι. Την είδηση επιβεβαίωσε πρόσφατα και η ίδια σε συνέντευξή της στονΘέμη Γεωργαντά, όπου άφησε ανοικτό (πριν γίνει όλος αυτός ο χαμός με τη Σοφιάνα!) πως δε είναι αρνητική να μπει ακόμα και τώρα στο παιχνίδι.

Ο Τούρκος παραγωγός ξέρει πως η άφιξή της στο νησί θα εκτοξεύσει τα νούμερα και γι’ αυτό θα κάνει κι άλλες προσπάθειες για να την πείσει!

Leave a Comment