Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Θα το κλείσουν σύντομα το μαγαζάκι τους - Πτώση μεγατόνων και χιλιάδες αρνητικά σχόλια για το e-food

Θα το κλείσουν σύντομα το μαγαζάκι τους - Πτώση μεγατόνων και χιλιάδες αρνητικά σχόλια για το e-food

Σεελεύθερη πτώση βρίσκεται το application της e-food τις τελευταίες ώρες μετά τον σάλο που προκλήθηκε στα social media σχετικά με την αλλαγή του εργασιακού καθεστώτος για τους διανομείς με τους οποίους συνεργάζεται η δημοφιλής εταιρεία.

H απόφαση της εταιρείας να στείλει τελεσίγραφο σε

0000

115 εργαζόμενους διανομείς ώστε αυτοί να μετατραπούν σε freelancer χωρίς εναλλακτική εξόργισε τους χρήστες της πλατφόρμας, οι οποίοι έσπευσαν να την βαθμολογήσουν αρνητικά.

Πολλοί επίσης είναι αυτοί που μπήκαν στη σελίδα της efood στο Facebook εκφράζοντας έντονη δυσαρέσκεια, ενώ άλλοι αφαίρεσαν την εφαρμογή της εταιρείας.

Έτσι, η εφαρμογή από το 4,7 (με άριστα το 5) που βαθμολογούνταν μέχρι σήμερα, πλέον έχει φτάσει στο 1 του «Google Store».

Το μήνυμα προς τους εργαζομένους που προκάλεσε σάλο

«ΑγαπητέRider, στο πλαίσιο της αύξησης της παραγωγικότητας του στόλου και της ευρύτερης στρατηγικής της εταιρείας, θα θέλαμε να σου προτείνουμε να συμμετάσχεις και εσύ στο σχήμα συνεργασίας freelancing.

Θέλουμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας αλλά με βάση τα παραπάνω και το batch σου εκτιμούμε ότι θα ήταν καλύτερο να συνεχίσεις να εργάζεσαι ως freelancer Σε διαφορετική περίπτωση, θα θέλαμε να σε

ενημερώσουμε ότι δε υπάρχει δυνατότητα ανανέωσης της υπάρχουσας σύμβασης».

Leave a Comment