Ψυχαγωγία Ενημέρωση

The Voice: Οι κριτές «της έκοψαν το αίμα» -Μεγάλη ανατροπή την τελευταία στιγμή [βίντεο]

The Voice: Οι κριτές «της έκοψαν το αίμα» -Μεγάλη ανατροπή την τελευταία στιγμή [βίντεο]

Η Ειρήνη Αγαπητού ανέβηκε στη σκηνή του «The Voice» και έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, για να δει τις καρέκλες των κριτών να γυρίζουν.

Η 22χρονη επέλεξε να πει το «Τόσα Καλοκαίρια» και κατάφερε από νωρίς να κερδίσει το κοινό με την ερμηνεία της. Ωστόσο η ώρα περνούσε κι εκείνη απογοητευόταν, καθώς δεν έβλεπε κανέναν κριτή να γυρίσει. Λίγα δευτερόλεπτα μην τελειώσει το τραγούδι της, το φινάλε ήταν ιδιαίτερα θετικό για εκείνη, αφού οι τρεις από τους τέσσερις κριτές γύρισαν ο ένας μετά από τον άλλον, με την ίδια να μην μπορεί να πιστέψει στα μάτια της.

Η μόνη καρέκλα που δεν γύρισε, ήταν αυτή της Ελεονώρας Ζουγανέλη, που αποφάσισε να μην την διεκδικήσει στην ομάδα της. Οι κριτές αγάπησαν τη φωνή της και είχαν μόνο θετικά σχόλια να της κάνουν. Μάλιστα, ο Σάκης Ρουβάς της είπε χαρακτηριστικά: «Είπες από τα πιο ωραία τραγούδια που έχουν γραφτεί στον ελληνικό κινηματογράφο». Η Έλενα Παπαρίζου της είπε, ότι την πήγε σε μία άλλη εποχή με τη χροιά της, ενώ κατάφερε να διακρίνει και ένα ροκ στοιχείο στη χροιά της. Η Ειρήνη «τα έχασε» από τις κριτικές που έλαβε και όταν κλήθηκε να αποφασίσει σε ποιανού ομάδα θα πάει, επέλεξε αυτήν του Σάκη Ρουβά.

Δείτε την ερμηνεία της Ειρήνης Αγαπητού στο The Voice

Η 22χρονη κατάφερε να κάνει την τελευταία στιγμή τους κριτές να γυρίσουν την καρέκλα τους και να εξασφαλίσει μία θέση στο μουσικό talent show.

Leave a Comment