Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Θέμης Κανέλλος - Ο πατέρας μου δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είμαι

Θέμης Κανέλλος - Ο πατέρας μου δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είμαι

Ο Θέμης Κανέλλος ήταν από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν στο Big Brother και κατάφεραν να μείνουν στο ριάλιτι εθελοντικού εγκλεισμού για περισσότερους από τρεις μήνες. Σήμερα το μεσημέρι βρέθηκε καλεσμένος στο Dot και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κομμάτι της αποδοχής που ο ίδιος δεν είχε από την αρχή για την του ταυτότητα.

0000

«Όταν ήμουν μικρός και κατάλαβα ότι είμαι .....δεν μου φάνηκε περίεργο. Δηλαδή στο μυαλό μου είχα πως μου αρέσουν τα αγόρια, δεν μου φάνηκε περίεργο. Δεν είχα κάποιο ταμπού. Βρήκα μια εσωτερική δύναμη ότι θα είσαι μόνος σου, θα σε πολεμάνε οι γονείς σου, θα σε πολεμάνε ίσως οι και φίλοι σου αλλά εσύ θα είσαι καλά. Ταυτόχρονα φυσικά και με πολλά χρόνια που πήγαινα στην ψυχολόγο μου, κατάφερα να είμαι καλά εγώ με τον εαυτό μου και να με βοηθήσει αυτό να το μεταδώσω και σε άλλους ανθρώπους».«Δεν είναι καθόλου απλό πράγμα να μην έχεις την αποδοχή των γονιών σου. Στην αρχή είχα στεναχωρηθεί, έκλαιγα, πήγαινα στο σχολείο και δεν ήθελα να φύγω. Ήθελα να μείνω στο σχολείο γιατί εκεί ήμουν πιο αποδεκτός από ότι ήμουν στο σπίτι μου.Ο πατέρας μου δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είμαι .. Για κάποιους κόλαση ήταν το σχολείο, για μένα ήταν το ίδιο μου το σπίτι» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, ο πρώην παίκτης του Big Brother.


Θέμης Κανέλλος: "Είναι πρόβλημα να μην έχεις που να μείνεις στα 15 σου" Παράλληλαο Θέμης Κανέλλος μίλησε για την κίνηση της μητέρας του να του τηλεφωνήσει κλαίγοντας αμέσως μετά την αποχώρηση του από το Big Brother. Δειτε το βιντεο

Leave a Comment