Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί ΜΠΑΓΛΑΡΩΝΟΥΝ νεαρούς που κάνουν σκέιτ στη Νέα Παραλία

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί ΜΠΑΓΛΑΡΩΝΟΥΝ νεαρούς που κάνουν σκέιτ στη Νέα Παραλία

Θεσσαλονίκη: Απίστευτα κι όμως Ελληνικά, απίστευτα κι όμως Θεσσαλονικιώτικα. Αυτό, διότι έλαβε χώρα ένα περίεργο περιστατικό κατά τη διάρκεια της δύσκολης περιόδου του lockdown που διανύουμε. Οι Αστυνομικές Αρχές στη Θεσσαλονίκη φαίνεται πως τηρούν κατά γράμμα το νόμο και μάλιστα σε κάποια περίπτωση όπως στην ακόλουθη, ίσως και να υπερβάλλουν. Αναλυτικότερα:

0000

Θεσσαλονίκη: Τι αναφέρει το ρεπορτάζ από τη συμπτωτεύουσα

Απίστευτα σκηνικά στη Θεσσαλονίκη, με άντρες της ομάδας ΔΡΑΣΗ να κυνηγούν νεαρούς, που έκαναν σκέιτ στη Νέα Παραλία. Σε βίντεο εμφανίζονται έξι αστυνομικοί να έχουν περικυκλώσει άτομο, που βρίσκεται πεσμένο κάτω, και να το προσάγουν σηκωτό.

Σε βίντεο, που κυκλοφόρησαν στα social media, καταγράφεται επιχείρηση της αστυνομίας στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Κυριακής (15/11) για την τήρηση των μέτρων για τον κορονοϊό απέναντι σε skateάδες!

Μπροστά στα μάτια εμβρόντητων περαστικών -και μικρών παιδιών- άντρες της ομάδας ΔΡΑΣΗ εμφανίζονται να κυνηγούν, με τα πόδια, τρέχοντας ανάμεσα στον κόσμο, και με μηχανάκια, νεαρούς, που κάνουν σκέιτ. Στο πρώτο βίντεο, μάλιστα, ο αμέριμνος νεαρός, που αρπάζει από το χέρι ένας αστυνομικός, φοράει μέχρι και τη μάσκα του

Ακολουθούν βίντεο, με τα όσα συνέβησαν στη συμπρωτεύουσα της Ελλάδας

Στο άλλο, έξι αστυνομικοί φαίνεται να περικυκλώνουν άτομο, που βρίσκεται πεσμένο κάτω, και να το προσάγουν σηκωτό.

Leave a Comment