Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Θεσσαλονίκη - Πεθαμενος κουνούσε τα μάτια του κατά την ταφή σύμφωνα με μαρτυρία των συγγενών του

Θεσσαλονίκη - Πεθαμενος κουνούσε τα μάτια του κατά την ταφή σύμφωνα με μαρτυρία των συγγενών του

Θεσσαλονίκη: Πρόκειται για ένα περιστατικό, το οποίο είδε χθες το φως της δημοσιότητας. Το προαναφερθέν περιστατικό έλαβε χώρα στη συμπρωτεύουσα της Ελλάδας. Συγκεκριμένα, αφορά την ταφή ενός άνδρα, ο οποίος ήταν ηλικιωμένος. Ορισμένοι άνθρωποι που παρέστησαν στην κηδεία του, είδαν κάτι που τους κίνησε την περιέργεια.

0000

Έτσι, αποφάσισαν να μιλήσουν στην κόρη του ηλικιωμένου άνδρα. Εκείνη με τη σειρά της προχώρησε σε ανάλογες ενέργειες, όπως και οι αρμόδιες αρχές της Ελλάδας. Αναλυτικότερα:

Θεσσαλονίκη: Ποια ήταν η μαρτυρία για το τι έγινε κατά την ταφή

Μία ασυνήθιστη υπόθεση απασχόλησε την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης το τελευταίο 24ωρο, καθώς κλήθηκε να δώσει παραγγελία εκταφής ηλικιωμένου, έπειτα από μαρτυρία συγγενών ότι

κουνούσε τα μάτια του κατά την ταφή.

Θεσσαλονίκη: Πώς έδρασε η κόρη του νεκρού άνδρα, μετά τη μαρτυρία για το τι έγινε κατά την ταφή

Αυτή η μακάβρια μαρτυρία μεταφέρθηκε στην κόρη του ηλικιωμένου, η οποία προσέφυγε στην Εισαγγελία και ζήτησε να γίνει έρευνα. Τελικά, με εισαγγελική διάταξη έγινε εκταφή από τα Κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου στη Θέρμη.

Τι έγινε μετά:

Ακολούθησε νεκροψία από ιατροδικαστή, κατά την οποία δεν επιβεβαιώθηκαν οι υπόνοιες των συγγενών ότι ο ηλικιωμένος θάφτηκε ζωντανός. Σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου ο ηλικιωμένος έχασε τη ζωή του από εγκεφαλική αιμορραγία.

Leave a Comment