Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Θεσσαλονίκη: Στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο η παρουσιάστρια που επιτέθηκε στον Χαρδαλιά

Θεσσαλονίκη: Στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο η παρουσιάστρια που επιτέθηκε στον Χαρδαλιά

Με εντολή εισαγγελέα, η αυτοαποκαλούμενη παρουσιάστρια που επιτέθηκε πετώντας νερό στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, οδηγείται αυτή την ώρα στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το GRTimes, το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο ανέβαλε την

0000

εκδίκαση της υπόθεσης της αυτοαποκαλούμενης παρουσιάστριας, η οποία συνελήφθη χθες το απόγευμα, ύστερα από μήνυση που κατέθεσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, για τις 12 Ιουνίου.

Η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη, ενώ αυτή την ώρα οδηγείται στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης με εντολή του

Εισαγγελέα. Ύστερα από έντονη στιχομυθία που είχε με τον εισαγγελέα Πονικής Δίωξης ο τελευταίος διατάξε τη νοσηλεία της στο Ψυχιατρείο.

Προηγουμένως, ο εισαγγελέας άσκησε εις βάρος της ποινική δίωξη για λόγω και έργω εξύβριση και για απειλή.

Το μέτρο του εγκλεισμού είναι επαχθές και για την ίδια και για όσους βρίσκονται γύρω της. Υπάρχει και ένα ανήλικο παιδί, είπε η δικηγόρος της, Ανθούλα Ανάσογλου.

Ειδικότερα, η δικηγόρος της γυναίκας που επιτέθηκε στον κ. Χαρδαλιά, είπε ότι ο εισαγγελέας ζήτησε τη

νοσηλεία της στο εφημερεύον ψυχιατρικό νοσοκομείο. «Θέλω να πιστεύω επειδή η επιθυμία της ίδιας είναι να μιλήσει με τον πνευματικό της και να υπάρχει μία ηρεμία και μία συγγνώμη γιατί αυτό το μέτρο του εγκλεισμού είναι επαχθές και για την ίδια και για τους γύρω της. Υπάρχει ένα ανήλικο παιδί, ας το σεβαστούν άπαντες, να τελειώσει εδώ το θέμα με μία συγγνώμη και μία κατανόηση από

όλους», τόνισε.

Leave a Comment