Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Θηλάζω ακόμα τους γιους μου 5 και 6 ετών - Δεν θα σταματήσω εκτός και αν μου το ζητήσουν

Θηλάζω ακόμα τους γιους μου 5 και 6 ετών - Δεν θα σταματήσω εκτός και αν μου το ζητήσουν

«Θηλάζω ακόμα τους γιους μου» αποκαλύπτει μάνα για τα παιδιά της ηλικίας 5 και 6 ετών, δηλώνοντας πως έτσι ενισχύεται ο δεσμός μεταξύ τους.

Μόνο όταν το ζητήσουν τα παιδιά της θα σταματήσει να τα θηλάζει αποκαλύπτει η 39χρονη Sheryl Wynne από το Γουότερφιλντ. Σύμφωνα με τη

0000

Mirror, η γυνή υποστηρίζει πως είναι φυσιολογικό να θηλάζει τον 6χρονο Riley και τον 5χρονο Mylo κάθε πρωί πριν από το σχολείο και κάθε βράδυ πριν κοιμηθούν, καθώς ο θηλασμός -σύμφωνα με την ίδια- είναι βασικό «όπλο» για την ανατροφή των μικρών αγοριών.

Θηλασμός: Τι δηλώνει η γυνή για τους γιους της

Η Sheryl εργάζεται ως μαία και παραδέχεται ότι

λαμβάνει αρνητικά σχόλια από γνωστούς της επειδή θηλάζει ακόμα τους γιους της της χωρίς, όμως, να την επηρεάζουν. «Όλοι γίνονται ειδικοί όταν αφορά τα παιδιά των άλλων» λέει, ενώ επιθυμία της είναι να εξακολουθήσει το θηλασμό μέχρι τα παιδιά της γίνουν 10 ετών.

«Έχω σκεφτεί πολλές φορές να κόψω τον θηλασμό αλλά το θεωρώ λάθος. Είναι κάτι βιολογικά φυσιολογικό, παρόλο που δε συνηθίζεται στην κοινωνία μας» λέει η Sheryl, τονίζοντας πως το αν θα κόψει τον θηλασμό δε είναι μόνο δική της επιλογή, αλλά και των παιδιών της. «Αποτελεί μέρος της

σχέσης μας και αυτή είναι η βασική μου ώθηση για συνέχιση του θηλασμού», καταλήγει η 39χρονη.

Leave a Comment