Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Θλίψη στις Σέρρες - Εντελώς απροσδόκητα έφυγε από κοντά μας η Σόνια αφήνοντας πισω το παιδακι της

Θλίψη στις Σέρρες - Εντελώς απροσδόκητα έφυγε από κοντά μας η Σόνια αφήνοντας πισω το παιδακι της

Θλίψη στις Σέρρες: «Έφυγε» από τη ζωή ξαφνικά η Σόνια, μαμά ενός μικρού παιδιούΘλίψη και θρήνος σκέπασετη Κοινότητα Γεφυρουδίου Σερρώνστο άκουσμα της είδησης τουαιφνίδιου θανάτου της Σόνιας Τζάβρα, μαμάς ενός μικρού παιδιού. Κανείς δε μπορεί να πιστέψει ότι η νεαρή μάνα “‘εφυγε” από τη ζωή τόσο ξαφνικά.

ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΤΟ

0000

“ΑΝΤΙΟ” ΤΩΝ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΩΝ ΤΗΣ

“Ποτέ δε είναι εύκολο όταν φεύγει από τη ζωή ένας νέος άνθρωπος.
Αντίθετα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δύσκολο και επώδυνο.Ειδικά για τους οικείους που μένουν πίσω, χάνοντας το δικό τους παιδί.
Εντελώς απροσδόκητα έφυγε από κοντά μας

η Σόνια Τζάβρα. Χθες το βράδυ.


Προδόθηκε από την καρδιά της σκορπίζοντας θλίψη απέραντη στον σύζυγο και το ανήλικο παιδάκι της αλλά και στους οικείους, τους συγγενείς και φίλους.

Ιδιαίτερα αγαπητή σε όλους στο χωριό και όχι μόνο.Δημιουργική και με όνειρα για το μέλλον, που ήταν μπροστά της.Με συμμετοχή σε όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις.

Φρόντιζε πάντα να περιποιηθεί και να

στολίσει την εκκλησία του χωριού με τον δικό της καλόγουστο τρόπο, στις πιο όμορφες στιγμές μας -τους γάμους και τις βαφτίσεις μας- ενώ τώρα εμείς στον ίδιο χώρο θα την συνοδεύσουμε στο τελευταίο δικό της ταξίδι.Κρίμα κι άδικο.Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους δικούς της

Καλό σου ταξίδι Σόνια.”

Leave a Comment