Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Την γλίτωσε παλι ο Πανος - Αναβλήθηκε η δίκη του για την εξύβριση της γαλανόλευκης

Την γλίτωσε παλι ο Πανος - Αναβλήθηκε η δίκη του για την εξύβριση της γαλανόλευκης

Αναβολή λόγω κορωνοϊού πήρε η χθεσινή δίκη του Πάνου Μουζουράκη αναφορικά με την εις βάρος μήνυση για εξύβριση της ελληνικής σημαίας και της εθνικής γιορτής της 28ης Οκτωβρίου.

0000

Από τον
Βαγγέλη Καράλη

Ο μηνυτής και πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Ευρωπαϊκών Μέσων Ενημέρωσης Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης βρίσκεται σε προληπτική καραντίνα, καθώς μέλος της οικογένειάς του νόσησε από κορωνοϊό, και έτσι η προγραμματισμένη για χθες δίκη στο Γ’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών αναβλήθηκε.

Να θυμίσουμε ότι ο Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης, όπως είχε αποκαλύψει πρώτη η «Espresso», είχε κινηθεί νομικά κατά του

τραγουδιστή αναφορικά με βίντεο που είχε ανέβει στο διαδίκτυο με πρωταγωνιστή τον κριτή του «Voice», ο οποίος καθύβριζε την εθνική μας επέτειο και την ελληνική σημαία. Μάλιστα, ο πρώην σύντροφος της Μαρίας Σολωμού έλεγε, μεταξύ άλλων: «Γ@@ώ την 28η Οκτωβρίου. Είναι μια

ηλίθια γιορτή, για εθνικιστές. Κανονικά θα έπρεπε να πάρουμε την ελληνική σημαία και να την κάψουμε. Ενα ύφασμα είναι, που δεν συμβολίζει τίποτα». Σε άλλο σημείο του ντροπιαστικού βίντεο πιάνει στο στόμα του τους ήρωες που έχασαν τη ζωή τους για την πατρίδα πολεμώντας κατά των Γερμανών κατακτητών: «Δεν τους καταλαβαίνω αυτούς που λένε “ο προπάππους μου πέθανε για τη σημαία”. Εγώ την αγόρασα από τα

Lidl, με 4,99 ευρώ».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Ευρωπαϊκών Μέσων Ενημέρωσης και μηνυτής κατά του τραγουδιστή μιλώντας στην «Espresso» για την υπόθεση είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είναι ντροπή για τη νεολαία μας να υπάρχουν τέτοια πρότυπα καλλιτεχνών, που χλευάζουν τη σημαία μας και τους προγόνους μας, οι οποίοι έδωσαν το αίμα τους για να είμαστε σήμερα ελεύθεροι. Ένιωσα την ανάγκη, ως Έλληνας πολίτης, να κινηθώ νομικά εναντίον του, διότι ένιωσα θιγμένος από τις ύβρεις που εξαπέλυσε κατά της σημαίας μας και της επετείου της 28ης Οκτωβρίου».

Leave a Comment