Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Την κορόιδευαν για τη μεγάλη της μύτη - Εκανε πλαστική και σήμερα την ζηλεύουν

Την κορόιδευαν για τη μεγάλη της μύτη - Εκανε πλαστική και σήμερα την ζηλεύουν

Η συγκεκριμένη ιστορία έχει να κάνει με την Πάμελα, η οποία είναι μητέρα δύο παιδιών. Η ίδια αγωνιζόταν με ορμονικά προβλήματα από 15 ετών. Τότε, ήταν που της παρουσιάστηκε πρόβλημα με την ακμή της. Όμως, μετά το πέρας των εφηβικών χρόνων της άρχισαν τα χειρότερα. Η ίδια παρατηρούσε πως το σχήμα της μύτης της άλλαζε συνεχώς.

0000

Αληθινή ιστορία: Για ποιο λόγο άλλαζε το σχήμα από τη μύτη της Πάμελα

Μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, άρχισε να παρατηρεί ότι το σχήμα της μύτης της να αλλάζει. Στη συνέχεια η Πάμελα διαγνώστηκε με μια πολύ σοβαρή μορφή ροδόχρου ακμής που ονομάζεται ρινόφυμα, μια φλεγμονώδης κατάσταση του δέρματος που μπορεί να αφήσει τους πάσχοντες με μια «βολβοειδή» μύτη.

Η διάγνωσή της είχε τόσο μεγάλη επίδραση στη συνολική εμφάνισή της, που κατέστρεψε εντελώς την αυτοεκτίμησή της. Σε μια συνέντευξη με την εκπομπή The Doctors τον Οκτώβριο, η Παμέλα περιέγραψε με δάκρυα τον αγώνα της με το ρινόφυμα. Είπε: «Με έχει επηρρεάσει και δε θέλω να φύγω από το σπίτι. Έχω άγχος για μεγάλο χρονικό διάστημα.»

Η Παμέλα αρχικά ήλθε σε επαφή με την εκπομπή με την ελπίδα ότι θα βρει μια θεραπεία για την κατάστασή της και η ομάδα μπόρεσε να την συνδέσει με μία δερματολόγο που ήταν πρόθυμη να την βοηθήσει με το πρόβλημά της.

Αληθινή ιστορία: Τι έκανε η Πάμελα για να θεραπευτεί

Προκειμένου να επιτύχει την εμφάνιση που είχε παλιά, η Παμέλα έμαθε ότι η θεραπεία θα πρέπει να είναι αρκετά δραστική. Βλέπετε, αν και το ρινόφυμα μπορεί να αντιμετωπιστεί με τοπικές κρέμες όταν διαγνωστεί στα πρώτα στάδια, οι ασθενείς χρειάζεται να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση για να μειώσουν τη μύτη στο αρχικό της μέγεθος.

Αρκετούς μήνες αργότερα, η Δρ. Ann Zedlits, η δερματολόγος που την ανέλαβε, και η ίδια η Πάμελα βρέθηκαν πίσω στην εκπομπή The Doctors για να μιλήσουν με την ομάδα για τα αποτελέσματα. Και αναμφίβολα είναι απίστευτο! Σχεδόν δε την αναγνωρίσαμε μετά τη χειρουργική επέμβαση.

«Είμαι ενθουσιασμένη με τον νέο μου εαυτό. Δεν κρύβομαι πια!», δηλώνει με υπερηφάνεια η Παμέλα. Η νέα της μύτη αντιπροσωπεύει αυτό που περιγράφει ως «νέο ξεκίνημα».

Αληθινή ιστορία: Πώς η δερματολόγος της Πάμελα προσέγγισε τη δύσκολη περίπτωσή της

Η δερματολόγος εξηγεί ότι ήταν σε θέση να αντιμετωπίσει την πάθηση της Πάμελα σε τρία στάδια. Το έκανε, χρησιμοποιώντας ένα μείγμα θεραπείας με CO2, Ulthera (διαδικασία σύσφιξης του δέρματος), ενέσεις και φάρμακα από το στόμα που συνταγογραφήθηκαν για να ξηρανθούν τα έλαια και να συρρικνωθούν οι πόροι της. Καταπληκτικό!

Τώρα, νομίζουμε ότι πρέπει να δείτε αυτή τη μεταμόρφωση για να το πιστέψετε! Για να δείτε την ιστορία της επιτυχημένης ιατρικής περίπτωσης της Πάμελα, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει κλικ στο βίντεο που βρίσκεται παρακάτω.

Leave a Comment