Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Θρήνος - Έφυγε από την ζωή η 29χρονη Ευτυχία - Δεν πρόλαβες να χαρείς τον γάμο σου και το νέο σου σπίτι

Θρήνος - Έφυγε από την ζωή η 29χρονη Ευτυχία - Δεν πρόλαβες να χαρείς τον γάμο σου και το νέο σου σπίτι

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο η 29χρονη Ευτυχία Αθηνοδώρου. Η νεαρή κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή το Σάββατο 7/8, βυθίζοντας στη θλίψη συγγενής και φίλους. Η 29χρονη πάλευε με τον καρκίνο τα τελευταία δύο χρόνια.

Η κηδεία της 29χρονης τελέστηκε χθες Δευτέρα στις

0000

13.00, από τον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στη Μέσα Γειτονιά.

Το μήνυμα του ξαδέλφου της

«Ευτυχία μου αγαπημένη μου ξαδέλφη, ακόμη αδυνατώ να πιστέψω ότι χθες τόσο απροσδόκητα έφυγες για το μεγάλο ταξίδι. Πάλεψες με πραγματικό σθένος τον καρκίνο για σχεδόν δύο χρόνια μα η μάχη ήταν άνιση δυστυχώς και ενώ πάντα με θετικότητα μας έδινες όλους δύναμη και κουράγιο, αύριο πρέπει μόνοι μας να βρούμε τη δύναμη να σε αποχαιρετήσουμε για στερνή φορά.

Μόλις στα 29 σου χρόνια αγαπημένη μου. Δεν πρόλαβες να χαρείς τον γάμο σου, το νέο σου σπίτι και δεν πρόλαβες να υλοποιήσεις τα τόσα σου όνειρα. Όσοι σε γνώρισαν ξέρουν ακριβώς τι υπέροχος άνθρωπος ήσουν και πόσο

απλόχερα χάριζες αγάπη σε όλους. Τώρα; Ποιος να παρηγορήσει τη μανούλα σου και την αδελφή σου που ήταν πάντοτε στο προσκέφαλο σου μέχρι την τελευταία στιγμή; Ποιος να παρηγορήσει τον μικρό σου αδελφό και τον πατέρα σου; Φτωχά τα λόγια μου και μικρές οι λέξεις για να περιγράψουν τον πόνο.

Μόνη παρηγοριά αγαπημένη μου ξαδέρφη είναι που ξέρω με βεβαιότητα ότι έχεις κερδίσει μια θέση στον Παράδεισο, εκεί όπου οι δίκαιοι αναπαύονται και εκεί όπου δεν υπάρχει οδύνη θλίψη και στεναγμός, αλλά ζωή αιώνιος. Ας είναι

αιωνία σου η μνήμη».

Leave a Comment