Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Θρήνος για την Ελένη που δεν πρόλαβε να κρατήσει στην αγκαλιά της το αγγελούδι της

Θρήνος για την Ελένη που δεν πρόλαβε να κρατήσει στην αγκαλιά της το αγγελούδι της

Θρήνος για την Ελένη που δεν πρόλαβε να κρατήσει στην αγκαλιά της το αγγελούδι της

Άφησε την τελευταία της πνοή στα 34 της μετά από επιπλοκές – Σώθηκε το μωρό της

0000

Τραγικό παιχνίδι επεφύλλασε η μοίρα σε μια νεαρή γυναίκαπου δεν πρόλαβε να κρατήσει στην αγκαλιά της τονεογέννητο μωρό τηςκαι άφησε την τελευταία της πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας». Ένας βουβός πόνος πνίγει τονΠύργοαλλά και τηνΗγουμενίτσααπ’ όπου καταγότανη 34χρονηΕλένη Κώστα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbreak.gr, η Ελένη βρισκόταν στον 8ο μήνα τηςεγκυμοσύνης τηςκαι το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε ακινησία, μετά από επιπλοκές που παρουσίασε η υγεία της.Το νεαρό κορίτσι μεταφέρθηκε εσπευσμέναστο Νοσοκομείο του Πύργου όπου νοσηλεύτηκε για κάποιες ημέρες, όμως μετά από

ξαφνική επιδείνωση της υγείας της μεταφέρθηκε στοΓενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας».

Η άτυχη Ελένη υπέστη7 ανακοπές,ενώ το προσωπικό του νοσοκομείου δεν κατάφερε να την κρατήσει στη ζωή. Το βράδυ της Κυριακής, η 34χρονηάφησε την τελευταία της πνοή,ενώ σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αιτία θανάτου της ήταν η πνευμονική εμβολή. Ωστόσο, οιγιατροί κατάφεραν να σώσουν το μωρό της.

Πόνος στην οικογένεια όταν έχασε τον λεβέντη με την αγνή ψυχή

Τραγική φιγούρα,ο σύζυγός της Κώστας Κόττας, ο οποίος ακόμαψελλίζει πόσο άδικα έχασε την αγαπημένη του. Η οικογένεια του κ. Κόττα, γνωστή στον Πύργο Ηλείας για την ευγένεια και την εργατικότητά της, υπέστη τρομερό πλήγμα το 2017, όταν μετά από εργατικό ατύχημα στην Αμαλιάδα,ο 31χρονος αδερφός του Βρυάδης, καταπλακώθηκε από μεταλλικό πάνελ και έχασε τη ζωή του, ενώ η σύζυγός του κυοφορούσε το δεύτερο παιδί τους. Η είδηση που έπεσε σαν κεραυνός στο χωριό του το Επιτάλιο αλλά και στον Πύργο,συγκλόνισε την τοπική κοινωνία. Έναςλεβέντης με αγνή ψυχή χάθηκε άδικα.

Οι σπουδές της, η μεγάλη της αγάπη και το όνειρό της

ΗΕλένη που φοίτησε στο ΤΕΙ Πληροφορικής και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης,πήρε το πτυχίο της με πολύ καλό βαθμό, ενώ όλοι οι καθηγητές και οι συμφοιτητές της μιλούσαν για εκείνη με τα καλύτερα λόγια.Η φίλη Ελένη βρισκόταν πάντα εκεί για όσους χρειάζονταν την βοήθειά της και την προσέφερε πάντα απλόχερα.Με ένα ζεστό χαμόγελο, είχε πάντα στα χείλη της μια κουβέντα παρηγοριάς για τους φίλους και τους γνωστούς της. Όσο ήταν ακόμα φοιτήτρια,η Ελένη γνώρισε στον Κώστα τον έρωτα της ζωής της καιέκανε μαζί του σχέδια για το μέλλον. Το μεγαλύτερο όνειρό της ήταν να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό της αγάπης της,όμως η μοίρα είχε άλλα σχέδια για εκείνη.

Με δάκρυα στα μάτια και βουβό πόνο, συγγενείς καιφίλοι δεν μπορούν να πιστέψουν πώς η Ελένη χάθηκε έτσι ξαφνικά.

Η ομάδα του newsbreak.grεκφράζει τα συλληπητήρια της στην οικογένεια της φίλης μας Ελένηςκαι τον αξιότιμο σύζυγό της κ. Κόττα.

Πηγή : newsbreak.gr

Leave a Comment