Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Θρήνος στον Βόλο - 43χρονος άνδρας ΕΣΒΗΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ μέσα στο σπίτι του

Θρήνος στον Βόλο - 43χρονος άνδρας ΕΣΒΗΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ μέσα στο σπίτι του

Θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Βόλου η είδηση του θανάτου ενός νέου ανθρώπου, που κατοικούσε μόνιμα στον Αλμυρό. Πρόκειται έναν 43χρονο τεχνικό υπολογιστών και δικτύων, Χρυσόστομο Ρουσόπουλο, που βρέθηκε νεκρός σήμερα το πρωί, στο σπίτι του, από συγγενείς του.

Ο λογαριασμός του άτυχου άνδρα στο Facebook, έχει κατακλυστεί από μηνύματα δικών του ανθρώπων που δε μπορούν να πιστέψουν το τραγικό παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στον Χρυσόστομο, που μάλιστα σήμερα είχε την ονομαστική του γιορτή.

Στενή φίλη και συνεργάτης του, η Βιβή Τσιντσίνη, από την εφημερίδα «Λαός του Αλμυρού» γράφει για εκείνον: «Ήσουν ο πρώτος που έμαθε ότι λαμβάνω τα ηνία στην

0000

εφημερίδα. Σου είπα έλα να βγούμε φωτο.. θέλω μια δυναμική φωτο, με έναν ενεργό επαγγελματία να κάνω ντεμπούτο Ήσουν ο πρώτος που στήριξε -αφιλοκερδώς στην αρχήΈβαλες πλάτη πολλές φορές στα τεχνικά μας προβλήματα. Άκουσες πολλές φορές τα προβλήματά μου. Βοηθούσες, παντού και όλους, όσο μπορούσες. Αυτά τα γιατί που μας άφησες δε απαντώνται. Θα

λείψεις σε πολλούς. Ο Αλμυρός σήμερα είναι φτωχότερος. Οι φίλοι μας λιγόστεψαν. Κρατάω στην μνήμη μου και την ψυχή μου, την καλοσύνη σου, τη σπιρτάδα σου, την προσφορά σου, τη φιλία σου. Καλό παράδεισο. Ίσως οι ψυχές και οι ενέργειές μας κάπου συναντηθούν».

Καθηγήτρια από τον Αλμυρό έγραψε στα σοσιαλ μεδια: «Χθες το πρωί ηρθε ο

άνθρωπος στο σχολείο μας να δεί ενά πρόβλημα που έχουμε με τον εκτυπωτή μας. Μας είπε πως θα περάσει ξανά την Τετάρτη.εχω σοκαριστεί καλό του ταξίδι».

Leave a Comment