Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Της έταξε γάμο όταν ο ΠΑΟΚ πάρει πρωτάθλημα και τήρησε την υπόσχεσή του

Της έταξε γάμο όταν ο ΠΑΟΚ πάρει πρωτάθλημα και τήρησε την υπόσχεσή του

«Θα σε παντρευτώ όταν πάρει οΠΑΟΚτο πρωτάθλημα» είχε πει στη σύντροφό του ένας οπαδός του ομάδας που στέφθηκε πρωταθλήτρια μετά από 34 χρόνια.

Την υπόσχεσή του τήρησε ένας νεαρός οπαδός της ομάδας του Δικεφάλου την ημέρα που η ομάδα σήκωνε το τρόπαιο ψηλά στον ουρανό της Θεσσαλονίκης.

Κάτω από τον Λευκό Πύργο και εν μέσω ξέφρενων πανηγυρισμών εκείνος έκανε το μεγάλο βήμα λέγοντας «Ήρθε η ώρα. Θέλεις να γίνεις γυναίκα μου;».

Σε συνέντευξη που έδωσε ο Αλέξανδρος στο sdna εξομολογήθηκε ότι η πρόταση γάμου στη σύντροφό του έγινε όπως ακριβώς την

είχε φανταστεί.

Όπως εξηγεί, το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από δώδεκα χρόνια ωστόσο μετά από κάποιο καιρό ήρθε και η επίμαχη ερώτηση «πότε θα παντρευτούμε». Η απάντηση του Αλέξανδρου ήταν «όταν θα πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα» καθώς το θεωρούσε αρκετά μακρινό καθώς η ομάδα βρισκόταν σε δύσκολη περίοδο και επίσης ήταν μικρός για γάμο, όπως είπε.

Η σύντροφός του φαίνεται ότι δεν έχασε την υπομονή της καθώς τελικά ήρθε η στιγμή που η ομάδα στέφθηκε πρωταθλήτρια και ο Αλέξανδρος τήρησε την υπόσχεση που είχε κάνει πριν από 12 χρόνια.

«Στο Λευκό Πύργο ήταν μαγικά, η κατάλληλη στιγμή να κάνω πρόταση γάμου στον άνθρωπο της ζωής μου. Μέσα σε αυτή τη μεθυστική ατμόσφαιρα και ανάμεσα στο πλήθος κόσμου ήμασταν μόνο εγώ και εκείνημόλις είπε το ναι, είχα ήδη σηκώσει το νταμπλ!Αυτό είναι σωστό! Αυτό είναι σωστό! Πρωτάθλημα, μονόπετρο στον Πύργο το Λευκό!» είπε περιγράφοντας τη στιγμή.

Ο Αλέξανδρος, όπως είπε, μοιράζεται την «ίδια τρέλα» για τον ΠΑΟΚ με τη μέλλουσα γυναίκα του.

Leave a Comment