Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Τι σχέση έχει η Πάολα με τη Νάντια Κομανέτσι [βίντεο]

Τι σχέση έχει η Πάολα με τη Νάντια Κομανέτσι [βίντεο]

Με τι θα ήθελε να ασχοληθεί, εάν δεν την κέρδιζε το τραγούδι αποκάλυψε η Πάολα.

Η Πάολα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Βινύλιο», που περιέγραψε μεταξύ άλλων πώς έμαθε για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, και όταν ρωτήθηκε από τον Αντώνη Κανάκη τι άλλο δρόμο θα είχε ακολουθήσει απάντησε πως αγαπούσε τον αθλητισμό και την ενόργανη γυμναστική. Μάλιστα, αποκάλυψε πως είδωλό της ήταν η Νάντια Κομανέτσι.

«Ηθελα να ασχοληθώ με τον αθλητισμό. Αγαπούσα από μικρή την ενόργανη γυμναστική και αν μπορώ να πω πως είχα κάποιο είδωλο σαν παιδάκι, αυτή ήταν η Νάντια Κομανέτσι», είπε η Πάολα.
Τότε, ο Αντώνης Κανάκης ζήτησε από την Πάολα να κοιτάξει την οθόνη και σε αυτή εμφανίστηκε η Νάντια Κομανέτσι, αφήνοντας άφωνη την τραγουδίστρια.

«Γεια σου Πάολα! Είμαι η Νάντια Κομανέτσι και βρίσκομαι σε ένα γυμναστήριο όπου πριν πολλά χρόνια όλα μου τα όνειρα έγιναν πραγματικότητα. Είμαι χαρούμενη που μαθαίνω πως ήμουν για σένα μια μεγάλη έμπνευση ώστε να ασχοληθείς με την άθληση», είπε η χρυσή Ολυμπιονίκης.

«Αλλά είσαι μια διάσημη τραγουδίστρια, έχεις τεράστια επιτυχία στην καριέρα σου κι ελπίζω πως κι εσύ θα γίνεις έμπνευση για όλη τη νέα που ονειρεύεται να σου μοιάσει. Σου εύχομαι καλή τύχη!», πρόσθεσε.

Leave a Comment