Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Το ατύχημα διαγωνιζόμενου στο Masterchef που ανάγκασε τους κριτές να φωνάξουν τον διασώστη

Το ατύχημα διαγωνιζόμενου στο Masterchef που ανάγκασε τους κριτές να φωνάξουν τον διασώστη

Masterchef 4: Πρόκειται για ένα ατύχημα, το οποίο πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια δοκιμασίας στο Masterchef της τηλεόρασης του «Star». Ήταν για χάρη μίας απαιτητικής δοκιμασίας, η οποία θα χάριζε ασυλία. Συγκεκριμένα, η ομάδα που ήταν χαλαρή, ήταν η μπλε. Αυτό, διότι είχε κερδίσει την πρώτη ομαδική δοκιμασία. Από εκεί και πέρα, οι παίκτες της πράσινης ομάδας κλήθηκαν να βγάλουν εις πέρας μία άλλη δοκιμασία.

Masterchef 4: Τι έπρεπε να κάνουν οι παίκτες του Masterchef κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας και τι έγινε μέσα σε αυτή

Συγκεκριμένα, έπρεπε να κόψουν ένα κοτόπουλο σε οκτώ κομμάτια. Μάλιστα, από το συγκεκριμένο είδος κρέατος έπρεπε να κόψουν τα μπούτια και το στήθος στη μέση. Επιπλέον, έπρεπε να αφαιρέσουν τις φτερούγες.

Η αδρεναλίνη βρισκόταν στα ύψη και το άγχος είχε ξεπεράσει τα συγκεκριμένα όρια. Έτσι, ο Κωνσταντίνος Γατόπουλος, δεν βρισκόταν στην

0000

καλύτερη δυνατή κατάσταση. Αυτό, διότι άρχισε να τρέμει κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας του Masterchef 4. Στην επεξεργασία του πρώτου κοτόπουλου, δυστυχώς, έκοψε το χέρι του.

Ο ίδιος δεν σταμάτησε. Αντίθετα, φόρεσε δεύτερο γάντι και συνέχισε να κόβει κοτόπουλα. Σκοπός ήταν να μην καταδικάσει την ομάδα του. Όμως, στο τέλος της δοκιμασίας, οι κριτές – σεφ – παρουσιαστές της εκπομπής μαγειρικής αναγκάστηκαν να φωνάξουν τον διασώστη

Masterchef 4: Ακολουθούν φωτογραφίες, καθώς και βίντεο, με το συμβάν του Κωνσταντίνου Γατόπουλου

Leave a Comment