Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Το βίντεο του τρόμου από τη Χαλκιδική -Ο αέρας διαλύει τα πάντα έξω από εστιατόριο

Το βίντεο του τρόμου από τη Χαλκιδική -Ο αέρας διαλύει τα πάντα έξω από εστιατόριο

Την ένταση της κακοκαιρίας που σάρωσε τη Χαλκιδική αποτυπώνει με τον πιο γλαφυρό τρόπο νέο βίντεο από το εσωτερικό εστιατορίου.

Οι εργαζόμενοι στο εστιατόριο φαίνονται αρχικά να προσπαθούν να μαζέψουν τραπέζια και καρέκλες, δευτερόλεπτα πριν η κακοκαιρία φτάσει στο σημείο και σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά της. «Μπες μέσα θα σκοτωθείς» ακούγονται να φωνάζουν κάποιοι σε εργαζόμενο που βρίσκεται ακόμη στον εξωτερικό χώρο του εστιατορίου στη Χαλκιδική.

Οι υπεύθυνοι του εστιατορίου συγκεντρώνουν τους τουρίστες στον εσωτερικό χώρο του κτιρίου και κλείνουν τις πόρτες. Αμεσα, από τα παράθυρα φαίνεται το νερό και ο αέρα να περνούν με μανία παρασύροντας τραπέζια και καρέκλες. Η ένταση των καιρικών φαινομένων που προκάλεσε τον θάνατο 7 ανθρώπων το βράδυ της Τετάρτης είναι χαρακτηριστική.

Στο έλεος της θεμηνίας οι θαμώνες του εστιατορίου στη Χαλκιδική

Οπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί η ένταση του αέρα, το νερό και οι αστραπές θυμίζουν καλογυρισμένη χολιγουντιανή ταινία. Ευτυχώς, οι άνθρωποι στο εν λόγω κτίριο φαίνεται πως δεν κινδύνευσαν από την κακοκαιρία στη Χαλκιδική.

Τα βίντεο από την κακοκαιρία στη Χαλκιδική, η οποία φαίνεται πως είχε διάρκεια, μόλις 10 λεπτών, πολλά. Ενας οδηγός στην Νέα Καλλικράτεια κατέγραψε με την κάμερά του μέσα από το αυτοκίνητο, την μανία της φύσης, με την φονική καταιγίδα στην Χαλκιδική. Την ώρα που οδηγούσε, στη μέση της διαδρομής Σίλατα-Καλλικράτεια, ξεσπάει η καταιγίδα, με τις εικόνες που καταγράφει η κάμερά του, να είναι τρομακτικές.

Leave a Comment