Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Το φυσάνε και δεν κρυώνει - Ο φωτογράφος έσβησε όλα τα πλάνα του γάμου τους επειδή δεν τον άφησαν να φάει

Το φυσάνε και δεν κρυώνει - Ο φωτογράφος έσβησε όλα τα πλάνα του γάμου τους επειδή δεν τον άφησαν να φάει

Τον φίλο τους όπως φαίνεται ήθελαν να εκμεταλλευτούν δύο νεόνυμφοι προκειμένου να τους φωτογραφίσει στο γάμο τους, όμως έπαθανζημιά! Ο ερασιτέχνης φωτογράφος εργάστηκε επί δέκα ώρες υπό δύσκολες συνθήκες λόγω της αφόρητης ζέστης, αλλά το ζευγάρι τον πλήρωσε μόνο με

0000

250 δολάρια, χωρίς να τον αφήσουν να φάει, να πιει νερό και να κάνει διάλειμμα!

Ο φωτογράφος όμως αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση και έκανε ό,τι χειρότερο θα μπορούσε για το ζεύγος! Τους έσβησε όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεακι που είχε τραβήξει στο γάμο!

Ο ίδιος αναφέρει στην πλατφόρμα «Reddit» την ιστορία του, με πολλούς να μην εγκρίνουν αυτό που έκανε, ενώ άλλοι μιλούν με άσχημους χαρακτηρισμούς για το ζευγάρι. Ο Αμερικανός δε είναι επαγγελματίας φωτογράφος και ασχολείται κυρίως με την περιποίηση σκύλων, αναφέρει η εφημερίδα Daily Mail.

Ολόκληρη η ιστορία του φωτογράφου

«Είμαι ο A ******» του Reddit»

«Ένας φίλος παντρεύτηκε πριν από λίγες ημέρες και θέλοντας να εξοικονομήσει χρήματα, με ρώτησε αν θα τους τραβήξω φωτογραφίες στο γάμο. Του είπα ότι η φωτογράφηση δε είναι το δυνατό μου σημείο, αλλά με έπεισε λέγοντας ότι δε τον ένοιαζε αν ήταν τέλειες: το ζευγάρι είχε χαμηλό budget και γι΄ αυτό συμφώνησα να κάνω τον φωτογράφο έναντι 250 δολαρίων, ποσό το οποίο δε είναι τίποτα για μία εκδήλωση δέκα ωρών».

«Την ημέρα του γάμου, ήμουν από το πρωί πίσω από τη νύφη που έτρεχε από ραντεβού. Μετά την γαμήλια τελετή, βγάζω φωτογραφίες και κατά τη

διάρκεια της δεξίωσης».

«Ξεκίνησα γύρω στις 11 το πρωί και έπρεπε να τελειώσω στις 7:30 το απόγευμα. Γύρω στις 5 το απόγευμα, σερβίρεται φαγητό και μου είπαν ότι δε μπορώ να καθίσω να φάω επειδή είμαι ο φωτογράφος. Έκανε επίσης αφόρητη ζέστη και δε υπήρχε κλιματισμός».

«Είπα στον γαμπρό ότι πρέπει να κάνω 20λεπτο διάλειμμα για να φάω και να πιω κάτι. Δεν υπήρχε όμως κάτι διαθέσιμο και τα δύο μπουκάλια με νερό που είχα ήταν άδεια».

«Μου λέει ότι πρέπει είτε να είμαι φωτογράφος είτε να φύγω χωρίς αμοιβή. Με τη ζέστη που είχε και την πείνα που ένιωθα, τον ρώτησα αν ήταν σίγουρος και μου είπε ναι, έτσι άρχισα να

σβήνω όλες τις φωτογραφίες που έβγαλα λέγοντας ότι δε είμαι πια ο φωτογράφος του».

Οι περισσότεροι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να καυτηριάζουν το ζευγάρι για το πώς αντιμετώπισαν τον φωτογράφο.

Ένας χρήστης τους αποκάλεσε «βδέλλες» σχολιάζοντας τη συμπεριφορά τους απέναντι στον φωτογράφο. «Ναι σοβαρά, τι φίλος είναι αυτός;», διερωτήθηκε άλλος χρήστης. Ένας άλλος συμφώνησε: «Παντρεύτηκα και ο φωτογράφος του γάμου μου, εννοείται ότι έφαγε κι έκανε διάλειμμα».

«Θα μπορούσατε να διακινδυνεύσετε την υγεία σας», υποστήριξε άλλος. Υπήρξαν όμως και χρήστες που έδειξαν συμπάθεια απέναντι στους νεόνυμφους. «Δεν έπρεπε να σβήσεις τις φωτογραφίες, αλλά δε σε κατηγορώ που έφυγες», γράφει ένας χρήστης.

Leave a Comment